• Αρχική

5 Κρίσιμοι Παράγοντες Για Ένα Επιτυχημένο E-Shop


ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Τι λένε οι Πελάτες μας

O Κάρολος και η εταιρεία του μας έπεισε πως ξέρει τι κάνει, πώς χρεώνει λογικά και δεσμεύτηκε για συγκεκριμένη θέση στο SEO.

Κωνσταντίνος Αναστασάκης Owner / Dermamed

Ασχολούμαι με το internet εδώ και 20 χρόνια, με δικό μου e-shop από το 2008. Παρ' όλη την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων και την συνεργασία με διάφορα άτομα και εταιρείες, το site μου είχε διάφορα θέματα (τεχνικά και μη) που ήθελαν επίλυση, αλλά δεν ήξερα που να απευθυνθώ. Κάνοντας έρευνα ο δρόμος μου πέρασε από την Greek Internet Marketing. Η συζήτηση που έκανα με τον Κάρολο, μου έδειξε από τα πρώτα λεπτά ότι βρήκα αυτό που έψαχνα, και τελικά αυτή τη φορά δεν "έπεσα" έξω. Η συνεργασία μου μαζί τους ήταν αυτή που πάντα έψαχνα! Βρέθηκαν λύσεις σε όλα τα προβλήματα του site και τώρα λειτουργούν όλα άψογα. Έχω πλέον βρει τον συνεργάτη και σύμβουλο που έψαχνα και θα τον πρότεινα σε όποιον με ρωτούσε. Υπόδειγμα Επαγγελματισμού!

Ευάγγελος Καρλατήρας Owner / Ψύκτες Oasis

Όταν άκουσα σε σεμινάριο της GIM για την υπηρεσία της "συμβουλευτικής" χωρίς δεύτερη σκέψη συμμετείχα. Γνώριζα (ή νόμιζα ότι γνώριζα) κάποια πράγματα για την σελίδα μου,fit-4-all.gr και σίγουρα ήθελα να μάθω από έγκυρες πήγες τι πρέπει να κάνω εγώ και όχι γενικότητες. Αν και διστακτικός για το αποτέλεσμα, από το πρώτο ραντεβού κατάλαβα ότι έχω να κάνω με επαγγελματίες 100%. Ενημερωμένοι, συγκεκριμένοι, ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί. Βελτιώσαμε όλα τα κακώς κείμενα και με τις συμβουλές του κ. Κάρολου Τσιλιγκιριάν, τα αποτελέσματα ήταν άμεσα. Αξίζει όχι 100%.... αλλά 1000% κάθε cents που δαπάνησα. Ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξη και σε κάποια άλλη "δύσκολη" στιγμή τώρα ξέρω ποια πόρτα θα χτυπήσω.

Τάσος Τριανταφύλλου Owner / Fit-4-All

Στην GIM κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου, γιατί είδα το ενδιαφέρον τους να "ακούσουν" τις επιθυμίες μου. Η ανταλλαγή σκέψεων είχε σαν αποτέλεσμα, την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που να πουλάει πραγματικά. Με κριτήριο τον επαγγελματισμό τους, ανέθεσα στην GIM και την δημιουργία ενός blog. Είμαι βέβαιος για την επιτυχία. Μπράβο σε όλη την ομάδα της Greek Internet Marketing για την δουλειά που κάνουν.

Ευπρέπιος Κατσαμάκης Owner / Lapis

Διάλεξα τη GIM για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας μου, χάρη στην εμπειρία της στη διαχείριση της πλατφόρμας. Το site ανταποκρίνεται πλήρως στις υπάρχουσες ανάγκες. Μου άρεσε η άμεση, αποτελεσματική, επαγγελματική, φιλική εξυπηρέτηση. Εύχομαι η GIM να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό την προσφορά των υπηρεσιών της προς τους πελάτες της. Έχουμε ήδη συστήσει την εταιρεία για όλους τους παραπάνω λόγους!

Παναγιώτης Τσαγκάρης Owner / Zoiforos

Αγόρασα από τη GIM ένα site με προώθηση για extreme sports. Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν το site της εταιρείας και η άμεση επικοινωνία με τον υπεύθυνο της εταιρείας. Μου άρεσε η ποιότητα του site, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια και σε σχέση με αυτό που αναζητούσα είμαι ευχαριστημένος. Ανεπιφύλαχτα θα συνιστούσα την GIM σε όποιον ενδιαφέρεται για τη δημιουργία site.

Ανδρέας Καλογερόπουλος Owner / Timbertrail

Είχα προηγούμενη πολύ κακή εμπειρία από άλλον που υποτίθεται ότι ήταν ειδικός στην κατασκευή ιστοσελίδων.Ήρθα στην GIM γιατί μου άρεσαν οι προηγούμενες δουλειές τους και ικανοποιήθηκα από τις υπηρεσίες απολύτως!Ξεχώρισα την άμεση εξυπηρέτηση και ότι ένιωθα ότι μιλάω με ανθρώπους που γνωρίζουν τη δουλειά καλά.Σίγουρα θα συστήσω την GIM και σε άλλους!

Πηνελόπη Δρακοπούλου Owner / Pstrikolonon

Τι έχω να πώ για τη GIM... επαγγελματισμός, ειλικρίνεια, σωστή εξυπηρέτηση, όλα στην ώρα τους και όπως είχαμε συμφωνήσει. Θα σύστηνα τη GIM σε γνωστούς μου γιατί θα μείνουν το ίδιο ευχαριστημένοι!

George Georgallos Owner / Georgecars

Το καλύτερο after sale service ever!!Απο ταχύτητα απάντησης ? Από αξιοπιστία?τί να πω?Μπράβο σας!Είστε οι καλύτεροι!

Katerina Papadopoulou Owner / Extreme Tools

Δωρεάν Συμβουλευτικό Ραντεβού