• Αρχική

Αποκτήστε περισσότερους Πελάτες χωρίς να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα στη Διαφήμιση χάρη στο CRO

Εάν το Site σας έχει πολλή επισκεψιμότητα αλλά δεν έρχονται αρκετοί Πελάτες τότε το πρόβλημα είναι το χαμηλό Conversion Rate. Το Conversion Rate είναι το ποσοστό των επισκεπτών που γίνονται (εν δυνάμει) πελάτες. Είναι δυστυχώς πολύ συνηθισμένη η περίπτωση όπου το ποσοστό Conversions είναι μικρό λόγω κακοφτιαγμένου site. Ευτυχώς όμως υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για να βελτιωθεί το Site σας και να γίνει πιο αποτελεσματικό, χωρίς να χρειαστεί πλήρη ανακατασκευή.

Ο επιστημονικός τρόπος για να βελτιωθεί το Site σας ώστε να έχει μετρήσιμη αύξηση της μετατρεψιμότητας σε Πελάτες ονομάζεται CRO, και βγαίνει από τα αρχικά Conversion Rate Optimization.CONTACT US
Τι κερδίζετε με το CRO?

 • Ανεβάστε τις πωλήσεις σας χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα σε περισσότερη διαφήμιση
 • Αυξήστε την μετατροπή των επισκεπτών του Site σας σε Πελάτες
 • Προσφέρετε καλύτερη εμπειρία στους επισκέπτες, ενδυναμώστε το Brand, και αυξήστε το Loyalty
 • Κλιμακώστε έξυπνα τις κερδοφόρες marketing ενέργειες της επιχείρησής σας
 • Αξιοποιήστε περισσότερες διαφημιστικές μεθόδους που το παλιό σας κόστος απόκτησης πελάτη (CPA) δεν τις επέτρεπε
 • Αυξήστε την απόδοση του Site σας!

[elementor-template id=”1801″]
01
Οι Λεπτομέρειες Κάνουν Τη Διαφορά

Θα Σας Αποκαλύψουμε Ένα Μυστικό

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες, χωρίς να χρειάζεται να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι αυξήσουμε το ποσοστό των επισκεπτών που πείθονται να γίνουν πελάτες. Το ποσοστό αυτό ονομάζεται Conversion Rate και ο τρόπος ονομάζεται Conversion Rate Optimization!02
Επιστημονική Προσέγγιση
Το CRO βασίζεται σε μια επιστημονική μέθοδο ανάλυσης, πειραματισμού και αξιολόγησης των αποτελεσμάτων.

Εκτός όμως από την Επιστήμη και τα Στατιστικά, απαιτείται γνώση, εμπειρία και φαντασία για να μπορέσει κάποιος Ειδικός να βελτιστοποιήσει την απόδοση ενός υφιστάμενου Site.

Το καλό με το CRO είναι πως δεν απαιτείται πλήρης ανακατασκευή του Site. Σκοπός του CRO είναι να αυξήσει με συνήθως μικρές αλλαγές την συνολική απόδοση. Κάθε υπόθεση που κάνει ο Ειδικός του CRO, δοκιμάζεται πρώτα με την τεχνική του Split Testing ώστε να εξακριβωθεί αν και πόσο βοηθάει. Τίποτα δε είναι στην τύχη.

Το CRO ενδείκνυται κυρίως σε Direct Response sites, δηλαδή Sites όπου το αποτέλεσμα είναι άμεσα μετρήσιμο, όπως E-shop, SaaS, Bookings, συμπλήρωση φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Με το CRO είμαστε σε θέση να αυξήσουμε την απόδοση στην Επένδυση σας στο Marketing και να μειώσουμε τις “διαρροές” στο Site σας.

03
Πλεονεκτήματα

 • Αυξήστε τις πωλήσεις σας χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον traffic  μέσω διαφήμισης
 • Προσδιορίστε οποιοδήποτε στόχο σας όπως Εγγραφές, Bookings, Αγορές Online και το CRO μπορεί να το βελτιστοποιήσει
 • Μαγνητίστε τους πελάτες σας με το προϊόν/υπηρεσία σας ώστε να παραμείνουν περισσότερο χρόνο στην ιστοσελίδα σας
 • Ανακαλύψτε πώς αλληλοεπιδρούν οι χρήστες με το Site σας, τι τους μπερδεύει και τι τους απωθεί
 • Προσφέρετε καλύτερη εμπειρία στους επισκέπτες του Site σας


04
Πώς Το Επιτυγχάνουμε Αυτό;

Οι Ειδικοί της GIM στο CRO διαθέτουν πάνω από 10 χρόνια εμπειρία σε User Experience, Copywriting, SEO, Speed Optimization και άλλους κλάδους που συμβάλλουν στο υψηλό Conversion Rate. 

Έχουμε αξιοποιήσει το CRO στο Site μας καθώς και σε πλήθος Πελατών.

Χρησιμοποιούμε αξιόπιστα εργαλεία όπως το Google Optimize και το Visual Website Optimizer (VWO).

Χάρη σε αυτά τα εργαλεία μπορούμε να κάνουμε split test. Τι σημαίνει αυτό;

Με το split testing, κάνουμε ένα επιστημονικό πείραμα. Δημιουργούμε μια καλύτερη εκδοχή της ιστοσελίδας σας και καθοδηγούμε τους μισούς επισκέπτες στη νέα εκδοχή της ιστοσελίδας (εκδοχή Β). Στέλνουμε τους υπόλοιπου επισκέπτες στην παλιά πρωτότυπη εκδοχή (εκδοχή Α) και μετράμε την απόδοση, δηλαδή ποια από τις εκδοχές είναι καλύτερη.

Αλλά δεν στεκόμαστε μόνο σε αυτό…

Πραγματοποιούμε ανάλυση του Google Analytics, διενεργούμε Expert Audits, Usability Testing και αξιοποιούμε Heat Maps.DC security

Η εταιρεία DC security δραστηριοποιείται από το 1996 στον τομέα της ασφάλειας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα & υπηρεσίες.

Τα Αποτελέσματα μας

+147
%
Organic Traffic (in 6 months)

+100
%
Conversions

100

1
Keyword ranking “alarm installation”

54

2
Keyword ranking “house alarms”


Δείτε περισσότερα


ΒΒclub

To ΒΒclub είναι ένα δημοφιλές eshop με είδη διατροφής, όργανα γυμναστικής και όργανα Body building. Απευθύνθηκε στη GIM για μεγαλύτερη και ποιοτικότερη προβολή των προιόντων του στο Διαδίκτυο.

Τα Αποτελέσματα μας

+200
%
Αύξηση Οργανικής Επισκεψιμότητας

+42.08
%
Αύξηση Conversion

+18.8
%
Traffic από το facebook στο eshop

+130
%
Traffic από τα Google Ads στο eshop


Δείτε περισσότερα


Για Ποιο Λόγο Μας επιλέγουν οι Πελάτες μας;
Δεν είμαστε το μοναδικό full-stack Digital Marketing Agency στην Ελλάδα, αλλά…

 • Φέρνουμε εξαιρετικά υψηλή επιστροφή στη διαφημιστική σας επένδυση
 • Είμαστε η Σωστή Λύση βασισμένη σε επιστημονική μεθοδολογία
 • Διαχειριζόμαστε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ budget το χρόνο
 • Πάνω από 10 χρόνια εμπειρία
 • Συνδυάζουμε τη γνώση στο Google Ads, Web Development & SEO για μεγιστοποίηση της απόδοσης
 • Διαθέτουμε in-house γραφιστικό τμήμα
 • Δεν είμαστε μόνο λόγια… Δείτε πραγματικά Case Studies με μετρήσιμα αποτελέσματα
 • Δεν είμαστε απλά “Ειδικοί”. Είμαστε ο νέος Στρατηγικός σας Συνεργάτης στο Digital Marketing της επιχείρησής σας.

TESTIMONIALS

Μετά από πολλές αποτυχημένες συνεργασίες που είχαμε με αναξιόπιστους συνεργάτες στο κομμάτι του digital marketing, συνεργαστήκαμε με την GIM και για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια βρήκαμε σωστούς επαγγελματίες συνεργάτες με άριστη γνώση του αντικειμένου και με άμεση ανταπόκριση σε κάθε μας πρόβλημα με αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων μας και την ομαλή λειτουργία το eshop μας. Σας ευχαριστούμε!

Γκάρο Τσακαλιάν Owner / Tsakalian Shoes

Άψογοι τύποι, ωραία δουλειά, γνώστες του αντικειμένου, Πολύ ευχαριστημένος από το S.E.O. που μας κάνουν και έχουμε νέα συνεργασία στο Adwords. Μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι.

Γερασιμος Αργυρος Owner / ECHO DECO

Είναι η τρίτη κατά σειρά ιστοσελίδα που ανεβάζω για την εργασία μου. Οι πρώτες 2 έγιναν από εκλεκτούς φίλους, με βάση τις προδιαγραφές που έθεσα εγώ και τέλος. Η GIM είναι η μοναδική εταιρεία με την οποία έχει περάσει από κόσκινο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο γράμμα σε κάθε σελίδα του site. Η διαδικασία κράτησε αρκετά , είχαμε αλλεπάλληλες συζητήσεις και αναθεωρήσεις επι αναθεωρήσεων και οι συμβουλές τόσο του Καρόλου όσο και των συνεργατών του έπαιξαν σημαντικότατο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα για το οποίο είμαι περήφανος αλλά και ευγνώμων. Επειδή το έψαξα πάρα πολύ πριν καταλήξω, και χωρίς ΚΑΜΙΑ υπερβολή, ήταν αυτό που λέμε value for money. Το προϊόν που αγόρασα ήταν σαφώς περιγεγραμμένο στο συμφωνητικό, με κάθε λεπτομέρεια και η λέξη που περιγράφει την GIM είναι "επαγγελματισμός"

Kostas Sakellariou Owner / ManualPhysioTherapy

Με την GIM Greek Internet Marketing συνεργαζόμαστε σχεδόν 5 χρόνια με απόλυτη επιτυχία. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη επικοινωνία που είχα με τον Κάρολο που μου είχε παρουσιάσει το πλάνο συνεργασίας μας μέσω της διαχείρισης του SEO. Η συνεργασία κύλησε ακριβώς με το κόστος και το χρονοδιάγραμμα που είχε συμφωνηθεί και σε λίγο καιρό τα πρώτα αποτελέσματα ήρθαν στην εταιρεία μας με μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας στο site και των τηλεφωνημάτων που δεχόμασταν. Σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας ο Κάρολος είναι πάντα δίπλα μας τόσο στην κατασκευή και την αναβάθμιση του site μας όσο και σε συμβουλές για οποιοδήποτε θέμα του digital marketing. Αν ψάχνετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη στον τομέα αυτό, η GIM θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή!

Stathis Aloukos Owner / Mecha

Συνεργάστηκα με την GIM με την μορφή αξιολόγησης του SEO για το site μου. Ο έλεγχος ήταν πραγματικά σε βάθος και τα σημεία προσοχής - προτάσεις keywords όλα κατανοητά και εύστοχα. Στην συνεδρία που κάναμε για την αξιολόγηση των ευρημάτων και τις προτάσεις βελτίωσης, οι τεχνικοί ήταν ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΙ και είχαν τρομερή διάθεση. Φαίνεται ότι αγαπούν την δουλειά τους, ότι την γνωρίζουν σε βάθος και πως πρόκειται για ανθρώπους που έχουν όρεξη να βοηθήσουν, όχι για μια εταιρεία που την ξεχνάς μετά την πληρωμή. Το after sales support ήταν εξαιρετικό! Στα αποτελέσματα τώρα, εφάρμοσα τις αλλαγές που μου προτείναν και ήδη μετά από 2 μήνες υπάρχουν 5 σημαντικά keywords που ρανκάρονται στην 1η σελίδα. Ακόμα πολλά keywords έχουν ανέβει στην 2η-3η σελίδα και υπάρχει γενικά σταθερή ανοδική τάση στα Rankings, όλα σε ποιοτικά keywords. Απίστευτα ευχαριστημένος τους προτείνω με κλειστά μάτια και σίγουρα στο άμεσο μέλλον θα συνεργαστώ σε ακόμα πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες SEO και με το τμήμα διαφήμισης. Αν είχε παραπάνω αστεράκια η Google θα τα έβαζα όλα!

Aris Apostolidis Owner / Repeat Online Fitness

Την GIM μου την σύστησε ένας φίλος μου. Στην αρχή ήμουν αρκετά επιφυλακτικός ως προς την αξιοπιστία και φύση της δουλειάς τους. Παραδέχομαι πως πολλές φορές πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη ότι μια ακόμα εταιρεία της σειράς υπόσχεται αποτελέσματα με σκοπό το εύκολο κέρδος. Είπα να δοκιμάσω και να πάω βήμα βήμα και με επιφύλαξη λόγω το ότι ήμουν ήδη απογοητευμένος και εξαπατημένος από άλλη εταιρεία στο παρελθόν. Η γνώμη μου άρχισε δειλά να αλλάζει μετά το πρώτο μας ραντεβού. Οργάνωση, γνώση, σιγουριά για την δουλειά τους και επεξήγηση των διαδικασιών που θα ακολουθούσαμε. Το βασικότερο στοιχείο που με έκανε σιγά σιγά να αναθεωρώ ήταν πως τα ίδια στελέχη της GIM με οδήγησαν στην πιο απλή λύση (και φυσικά πιο οικονομική) με σκοπό να πάμε βήμα βήμα προς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σήμερα, μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, με απόλυτα σωστά και καλά δομημένα αποτελέσματα ότι και να μου προτείνουν απλά θα δώσω το “ok” να προχωρήσουν.

Κολυμπάδης Εμμ. Γεώργιος Owner / Sport Solutions

Η GIM Greek Internet Marketing για εμένα προσωπικά αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες διαχείρισης θεμάτων στο Ίντερνετ. Ο Τσιλιγκιριάν Κάρολος είναι ένας από τους πιο καταρτισμένους επαγγελματίες στον χώρο του Ίντερνετ και όλοι οι συνεργάτες που διαθέτει γνώστες του αντικειμένου, φιλικοί και πάντα πρόθυμοι να επιλύσουν κάθε ενδεχόμενο πρόβλημα. Στο πλαίσιο των διαφημίσεων της εταιρίας μου η GIM έχει αναλάβει όλο το φάσμα των διαφημιστικών καμπανιών στο Adwords, στο Facebook & Instagram καθώς και την διαχείριση του SEO των οργανικών αποτελεσμάτων. Η στρατηγική, ο προγραμματισμός και η συνέπεια στις κινήσεις καθημερινά επιβεβαιώνει τον σωστό επαγγελματισμό τους. Τέλος Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα την GIM ως μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές σε οποιαδήποτε επιχείρηση θέλει να κατασκευάσει και να διαφημίσει την ιστοσελίδα της έχοντας άμεσα αποτελέσματα!

Κουγιουμτζιάν Νικόλαος Owner / Serko Ararat

Επαγγελματίες , value for money, σεβασμός στον πελάτη, συνεργασία με ουσία και όχι επιφανειακή , εταιρεία που θα συνεργάζεσαι μια ζωή, τεχνογνωσία, εμπειρία, γνώστες στο αντικείμενο τους, φιλόδοξοι και συμβουλευτική στο μέτρο που χρειάζεται. Λίγες λέξεις για την 5/5 συνεργασία μας με την ομάδα της GIM.

Θοδωρής Μόσχος Owner / Silver Family

Η συνεργασία μας είναι  από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ. Άκρως επαγγελματική και …to the point! Μία από τις καλύτερες επαγγελματικές μου επενδύσεις. Η ομάδα του GIM μας δείχνει τον σωστό  δρόμο , αλλά εμείς πρέπει να τον περπατήσουμε! Συγχαρητήρια σε όλους για αυτό το σωστό team που έχετε!

Χρήστος & Αννίτα Owner / Xylotexnima.gr

Επαγγελματίες, γνώστες, πάντα δίπλα μου όταν τους χρειάστηκα.

Stelios Kolomvounis Owner / Ekolomvounis.gr

FREE EBOOK
Πώς να αυξήσετε την απόδοση του Site σας άμεσα με CRO

Αποκτήστε το e-Book τώρα εντελώς δωρεάν και ανακαλύψτε :


 • Γιατί η απόδοση του Site σας είναι χαμηλή;

 • Τι είναι το Conversion Rate και πως μπορεί να βελτιωθεί;

 • Ποιες είναι οι βέλτιστες πρακτικές για ένα επιτυχημένο Landing Page;

 • Πώς μπορείτε να κάνετε αξιολόγηση του Site/Eshop σας σε βασικά σημεία;

 • Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να αξιολογήσετε μια ενδεχόμενη αλλαγή στο Site σας;

 • Πώς μπορεί να γίνει η διαφήμιση του Site σας πολύ πιο κερδοφόρα;Κατεβάστε το Δωρεάν![elementor-template id=”800″]