• Αρχική

Ιδρυτής της GIM Agency

Είμαι ο Ιδρυτής της GIM Agency, ειδικός σε θέματα που αφορούν την Στρατηγική και το CRO, και “κινούμενη εγκυκλοπαίδεια” στο Marketing…
Έχεις ακούσει τον όρο κινούμενη εγκυκλοπαίδεια;

Από παιδί με αποκαλούσαν όλο και πιο συχνά έτσι, μέχρι που πρόσφατα φίλοι ξεκίνησαν να με αποκαλούν ο Γιατρός του Internet!

Αλλά δεν ήταν πάντα έτσι…

Από μικρό παιδί πάντα μου άρεσε η γνώση, να ανακαλύπτω νέα πράγματα, να λύνω γρίφους και να δημιουργώ. Ήμουν ένα εσωστρεφές παιδί αλλά όταν παθιαζόμουν με κάτι καινούριο μπορούσα να ασχολούμαι και να μιλάω ακατάπαυστα για αυτό.

Τα πρώτα χρόνια στην πληροφορική

Σε πολύ μικρή ηλικία άρχισα να ασχολούμαι με Η/Υ όπως Amstrad και Amiga και να προγραμματίζω σε Basic. Αργότερα πήγα σε σχολή όπου έμαθα την Pascal.

Αφού είχα ολοκληρώσει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, το 2005 μπήκε το μικρόβιο μέσα μου για την επιχειρηματικότητα και την προσωπική ανάπτυξη διαβάζοντας βιβλία όπως το κλασσικό “Πώς να γίνεις πλούσιος με τη δύναμη της σκέψης”.

Έφτιαξα το πρώτο μου E-Shop και Ebay store με μηδενικά κεφάλαια και ξεκίνησα να πουλάω προϊόντα καφέ σε όλο το κόσμο. Τότε ανακάλυψα πως ο προγραμματισμός δεν φτάνει οπότε έπρεπε σύντομα να γίνω Expert στο Ηλεκτρονικό εμπόριο και το Digital Marketing.

Η γέννηση της GIM

Το 2008 ξεκίνησα με τον τότε συνεργάτη μου τη GIM με στόχο να βοηθήσουμε επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν έξυπνα το Digital Marketing.

Ένα χρόνο μετά η GIM Greek Internet Marketing είχε αποκρυσταλλώσει το όραμα να φέρει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες της, και να γίνει μια από τις κορυφαίες εταιρείες Digital Marketing στον κόσμο. Η δημιουργία πετυχημένων case studies και οι ευτυχισμένοι πελάτες ήταν και παραμένει η κινητήριος δύναμη για ότι κάνουμε.

Κάρολος Τσιλιγκιριάν

CEO – GIM Agency

Επιστημονική έρευνα & Διδακτικό έργο

Η έρευνα και η διάδοση της γνώσης είναι το πάθος μου! Από το 2009 έχω γράψει 4 βιβλία “Μέθοδοι προώθησης ιστοσελίδων”, “Μυστικά των επιτυχημένων E-Shops”, “Η έξυπνη προσέγγιση στο Google Ads”, “Εισαγωγή στο CRO”.


CRO – Αυξήστε την απόδοση του Site σας


Google Ads – Η έξυπνη προσέγγιση


Πώς να είσαι in στις διαφημίσεις LinkedIn


SEO – Μέθοδοι προώθησης ιστοσελίδων


Social Media – Μέθοδοι προώθησης ιστοσελίδων


Τα μυστικά των κερδοφόρων e-shops

Επιστημονική έρευνα & Διδακτικό έργο

Έχω διδάξει Digital Marketing στη Knowcrunch, διδάσκω στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, και έχω δώσει ομιλίες σε πολλά γνωστά συνέδρια όπως Infocom World και E-Commerce Expo. Άρθρα που έχω γράψει έχουν δημοσιευτεί στο Epixeirein, Startup, Capital, Newsbeast, Fortune Greece κ.α.

Η συνεχής έρευνα με βοήθησε να αναπτύξω την επιστημονική μεθοδολογία 4 βημάτων BCR2, και να έχω καθιερωθεί στην Ελλάδα ως Expert στο Strategy και το CRO.

Μαζί με το dream team της GIM έχουμε πραγματοποιήσει πάνω από 30 Σεμινάρια & Webinars σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζουμε δυνατά με το The Greek Marketing Hub και το Your Marketing Growth Guide.

Είναι δύσκολο να ξεκινάς από το μηδέν

Το επιχειρείν είναι ένα όμορφο ταξίδι και συνάμα η έκφραση του οράματος και της προσωπικότητας ενός επιχειρηματία. Όντας ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος ξέρω τις δυσκολίες του να ξεκινάς από το μηδέν και τα συνεχή προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Πολλοί πιστεύουν ότι το digital marketing είναι πολύ ακριβό και ότι χρειάζονται ξεχωριστό τμήμα στην εταιρεία τους για να επιτύχουν τους στόχους τους. Μία αντίληψη εντελώς λανθασμένη. Στην GIM έχουμε αναλάβει το marketing κομμάτι σε όλων των ειδών τις εταιρείες από μικρά Startups μέχρι μεγάλες ΑΕ, και πια το πελατολόγιο μας επεκτείνεται και εκτός Ελλάδας.

Ανάλογα με το επίπεδο ωριμότητας της επιχείρησης του πελάτη βοηθάμε είτε συμβουλευτικά είτε hands-on με μεγάλες ομάδες που αναλαμβάνουν όλα τα κομμάτια του Digital Marketing Plan.

Ολιστική Προσέγγιση

Το 2019 συνειδητοποίησα πως όλα ξεκινάνε από μέσα μας, και γεννήθηκε μια νέα αγάπη για την πνευματικότητα. Διαπίστωσα πως αυτό που ξεχωρίζει ανθρώπους που είναι ευτυχισμένοι και επιτυχημένοι δεν είναι το τι γνωρίζουν, ή τι κάνουν αλλά οι θεμελιώδεις πεποιθήσεις τους που επηρεάζουν συνειδητά ή υποσυνείδητα τη συμπεριφορά και τις πράξεις τους.

Δεν αρκεί μόνο η έρευνα ή η Data-Driven προσέγγιση στο Digital Marketing. Η πραγματική επιτυχία έρχεται όταν αντιμετωπίζεις την Επιχείρηση και τους Ιδιοκτήτες της επιχείρησης ολιστικά.

Για το λόγο αυτό το 2021 δημιούργησα την υπηρεσία Coaching – Your Growth Guide ώστε να προσφέρω την Ολιστική Προσέγγιση που τόσο πολύ λείπει στην Ελληνική αγορά. Μέσα από το Your Growth Guide βοηθάω Επιχειρηματίες να αποκτήσουν καθαρή ματιά, να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να πετύχουν τους στόχους τους πιο γρήγορα.

Έχουμε τη χαρά να έχουμε βοηθήσει πάνω από 1000 Ελληνικές επιχειρήσεις όπως η Metlife, BBCLUB, Dioptra, Pizza Fan, Cartridge World, Biente και άλλες, και να υποστηρίζουμε σε σταθερή βάση πάνω από 110 πελάτες που μας εμπιστεύονται για την ανάπτυξη τους, στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο ή το Lead Generation.

Maximum Impact

Το επιχειρείν είναι μια περιπέτεια με πολλούς γρίφους, που συνεχώς ανακαλύπτεις στην πορεία καινούρια κομμάτια για να συμπληρώσεις το puzzle. Το puzzle όμως δεν είναι συγκεκριμένο. Υπάρχει ένας πραγματικά ατελείωτος καμβάς όπου μπορείς να δημιουργήσεις χωρίς περιορισμό. Υπάρχουν πολλά κομμάτια στο puzzle αλλά το πιο σημαντικό είσαι εσύ και η διάθεση σου για συνεχή ανάπτυξη.

Πιστεύω πως η γνώση, η μεθοδικότητα, η φαντασία και η συνεχής προσπάθεια να φέρεις το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους είναι αυτό που πάει μια επιχείρηση μπροστά.

Moto μας είναι η το Maximum Impact και η δημιουργία επιτυχημένων case studies με προβλέψιμο μεθοδικό τρόπο. Πιστεύω πολύ στις win-win συνεργασίες.

Αν έχουμε παρόμοια πιστεύω θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσουμε.

Κάρολος Τσιλιγκιριάν (CEO)

GIM Greek Internet Marketing
Your Growth Guide
Campus Digital