Τα καλύτερα θέματα για χρήση στο Prestashop

Σε συνέχεια του άρθρου για τα θέματα του Prestashop, θα κάνουμε μία αναφορά στα δέκα καλύτερα.

Μία γρήγορη ανακεφαλαίωση για το τι είναι και τι κάνει το Prestashop και φύγαμε. Το Prestashop είναι ανοιχτό λογισμικό κατάλληλο για την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων, γραμμένο σε php, με υποστήριξη MySQL για τη διαχείριση της βάσης δεδομένων.

Έχει πάνω από 300 ενσωματωμένα χαρακτηριστικά για τη λειτουργία του καταστήματος, ενώ μπορούν να προστεθούν πάρα πολλά ακόμα ώστε να ταιριάξει απόλυτα στις ανάγκες του εκάστοτε καταστήματος.

Χρησιμοποιείται από εκατοντάδες χιλιάδες καταστήματα σε όλο τον κόσμο και είναι διαθέσιμο σε 60 γλώσσες.

Δείτε εδώ σχετικά με την υπηρεσία κατασκευή eshop PrestaShop και τα επιτυχημένα μας Case Studies.

Warehouse

Ένα από τα πιο διαδεδομένα θέματα είναι το Warehouse. Είναι καθαρό και ισχυρό, είναι συμβατό με όλους τους browser, είναι προσαρμόσιμο σε όλες τις οθόνες και χρησιμοποιεί όλα τα προηγμένα modules.

Έχει μεγάλο μενού, HTML5, CSS3, είναι responsive, έχει 17 έτοιμα διαφορετικά demo, υποστήριξη ποιότητας με υψηλή βαθμολογία. Πιο πρόσφατη ανανέωση: 31 Αυγούστου 2019.

warehouse prestashop responsive theme desktop full

Asylum

Ιδανικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Στυλάτο, συμπαγές και μοντέρνο, με ενσωματωμένο εργαλείο ρυθμίσεων.

Έχει οκτώ διαφορετικές home pages, ενσωματωμένο blog, επαναστατικό slider που επιτρέπει τη δημιουργία εφέ, είναι πολύγλωσσο, προσφέρει συχνές ενημερώσεις.

Πιο πρόσφατη ανανέωση: 31 Αυγούστου 2019

alysum prestashop responsive theme desktop full

Transformer

Είναι ακριβώς ό,τι λέει η λέξη! Κατάλληλο για οποιοδήποτε τύπο ηλεκτρονικού καταστήματος, με μοντέρνα σχεδίαση και φυσικά προσαρμόσιμο σε κάθε οθόνη.

Προσφέρει δωρεάν ανανεώσεις δια βίου. 17 live demos, γρήγορη εγκατάσταση, lazy loader, ενσωματωμένο blog, εύκολο χτίσιμο σελίδων. Πιο πρόσφατη ενημέρωση: 8 Αυγούστου 2019.

transformer prestashop responsive theme front

Optima

Το Optima είναι ένα θέμα κατάλληλο για πολλές χρήσεις, παρόλα αυτά έχει κυρίως χρησιμοποιηθεί για καταστήματα επίπλων, ψηφιακού εξοπλισμού, κινητών και αξεσουάρ.

Έχει 43 διαφορετικά templates, έχει mega menu, έχει τεχνολογία CSS3 και Bootstrap 3. Πιο πρόσφατη ενημέρωση: 3 Σεπτεμβρίου 2019.

optima prestashop theme

Triumph

Ιδανικό για καταστήματα ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ μόδας. Έχει περισσότερα από 40 διαφορετικές πρώτες σελίδες, είναι φιλικό στο χρήστη και προσαρμόσιμο σε κάθε συσκευή.

Έχει μεγάλο μενού, έχει καλάθι αγορών Ajax, slider που περιλαμβάνει social feed. Πιο πρόσφατη ενημέρωση: 3 Σεπτεμβρίου 2019.

triumph prestashop theme

Modez

Εύχρηστο, με μεγάλο μενού, ενσωματωμένο blog και σούπερ slider.

Κατάλληλο για κατάστημα μόδας, παιχνιδιών, καλλυντικών, συσκευών, κοσμημάτων, φαγητού. Πιο πρόσφατη ενημέρωση: 11 Αυγούστου 2019

modez prestashop theme

Dekora

Με ξεκάθαρο design, το Dekora, είναι κατάλληλο για σούπερ μάρκετ, για καταστήματα ρούχων, ταξιδιωτικά γραφεία, προϊόντα τεχνολογίας ακόμα και για πολυκατάστημα με πολλές και διαφορετικές κατηγορίες. Έχει τέσσερις διαφορετικές homepage για να διαλέξετε και όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες, SEO και συμβατότητα με όλους τους browser.

Έρχεται με Bootstrap 4 και CSS3, επιτρέπει τη σύγκριση προϊόντων. Πιο πρόσφατη ενημέρωση: 13 Αυγούστου 2019.

dekora prestashop theme

Ayon

Ένα ακόμα θέμα με έτοιμο kit για το τέλειο κατάστημα. Εύκολο διαχειριστικό, κατάλληλο για διάφορους τύπους καταστήματος και ευπροσάρμοστο.

Ευέλικτο, ελαφρύ και γρήγορο. Έχει slider για cross-selling ή για ίδια κατηγορία προϊόντων, καλάθι αγορών Ajax. Πιο πρόσφατη ενημέρωση: 3 Αυγούστου 2019.

ayon prestashop theme

Digitech

Ένα εξαιρετικά ευέλικτο θέμα με σύγχρονες εφαρμογές, πλήρως προσαρμόσιμο και συμβατό με τους browser, με πολύ ελκυστικό design το οποίο βασίζεται στη λογική σκέψη και δομή. Έχει καλάθι αγορών Ajax, είναι εύκολο στην εγκατάσταση ενώ γίνεται ακριβώς όπως το θέλετε.

Πιο πρόσφατη ενημέρωση: 9 Απριλίου 2019.

 

daily deal module prestashop

Συγγραφή Αρθρου: Φιλαλίθη Ευτυχία

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *