Η ιστοσελίδα ως εταιρική ταυτότητα

Τα τελευταία χρόνια το internet αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέσα επικοινωνίας. Μπορούμε να πούμε πως αν μία εταιρία δεν έχει διαδικτυακή παρουσία, τότε δυστυχώς θεωρείται ανύπαρκτη. Αυτό που κάνουν οι περισσότεροι  όταν μαθαίνουν για μία εταιρία, είναι να την αναζητούν στον internet. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντική η κατασκευή ιστοσελίδας που να ταιριάζει στο εταιρικό προφίλ και θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης υποψήφιων πελατών.

Πολλοί ξεχωρίζουν το διαφημιστικό κομμάτι από το κομμάτι της κατασκευής της ιστοσελίδας, κάτι το οποίο είναι λάθος! Μία άρτια τεχνικά ιστοσελίδα που όπως δεν προσελκύει κόσμο, δεν έχει καμία χρησιμότητα. Υπάρχουν πολλές εταιρίες που ασχολούνται με την κατασκευή ιστοσελίδων και δημιουργούν  όμορφα sites όμως δεν λαμβάνουν υπόψη τους παράγοντες όπως marketing, κερδοφορία, επισκεψιμότητα.

Μία ολοκληρωμένη λύση περιλαμβάνει όχι μόνο το κομμάτι της τεχνικής κατασκευής αλλά και όλων των άλλων παραγόντων που θα κάνουν το site ένα δυνατό μέσο προβολής της επιχείρησης.  Τον χρήστη που επισκέπτεται μία ιστοσελίδα εταιρίας, δεν τον ενδιαφέρουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ούτε οι πιο εντυπωσιακές τεχνολογίες που μπορεί να είναι δύσχρηστες. Πρέπει η ιστοσελίδα να αντιπροσωπεύει αυτό που είναι η εταιρία, να δημιουργεί κύρος  και να πείθει τον υποψήφιο πελάτη να την εμπιστευτεί. Επίσης πρέπει να είναι εύχρηστο το περιβάλλον, με ξεκάθαρες επιλογές και ειδικά όταν πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα. Μενού με δεκάδες υποκατηγορίες ή χρήσιμες πληροφορίες «θαμμένες» σε κάποιο σημείο του site που δεν φαίνεται, είναι λάθος.

Για όλους αυτούς τους λόγους είναι η σημαντική η επιλογή μιας εταιρίας κατασκευής ιστοσελίδων που όχι μόνο θα φτιάξει ένα όμορφο site αλλά θα φροντίσει να είναι εύχρηστο, πρακτικό και να εστιάσει στα σημαντικά στοιχεία της εταιρίας τα οποία θα φροντίσει να τραβήξει την προσοχή των επισκεπτών.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *