5 Χρήσιμα Tips για το Linkedin

To Linkedin αποτελεί μια πάρα πολύ καλή πλατφόρμα social media για B2B digital marketing και γ΄αυτό τον λόγο είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ορισμένα βασικά tips πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Αρχικά, το προφίλ που θα δημιουργήσετε θα πρέπει να είναι αρκετά ενδιαφέρον και όχι μονότονο σαν ένα απλό βιογραφικό. Για να το πετύχουμε αυτό, ορισμένες τεχνικές είναι η προσθήκη φωτογραφιών, βίντεο ή ακόμα και slideshow.

Δεν θα πρέπει να παραλείψετε να δημιουργήσετε ένα καλό δίκτυο στο οποίο θα πρέπει να περιλαμβάνει το προσωπικό σας καθώς αυτό ουσιαστικά είναι και το Brand της επιχείρησης σας. Έτσι με τα διάφορα ταλέντα και προσόντα τους μπορούμε να τραβήξουμε την προσοχή των χρηστών πολύ πιο εύκολα.

Οι διασυνδέσεις που θα κάνετε θα πρέπει να είναι απαραίτητα με άτομα που γνωρίζετε ή θα γνωρίσετε καθώς μια διασύνδεση με κάποιον άγνωστο μπορεί να οδηγήσει στο να σας αναφέρει.

Τέλος σημαντικό στοιχείο είναι είτε η δημιουργία Linkedin groups είτε η είσοδος σε κάποιο ήδη υπάρχον, τα recommendations άλλα και το seo το οποίο θα αναλυθεί εκτενέστερα σε επόμενο βίντεο.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *