Πώς να κάνετε VIRAL τη Facebook διαφήμισή σας

Έχοντας ως στόχο όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο του marketing να δημιουργούν διαφημίσεις οι οποίες θα προσελκύσουν μεγάλο κοινό και κατά συνέπεια θα βοηθήσουν στο brand reputation, η ομάδα της GIM στο παραπάνω βίντεο, αναλύει τις σημαντικότερες προϋποθέσεις για να πετύχουμε αυτό το στόχο.

Αρχικά, όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα βίντεο, θα πρέπει να προσδιοριστεί σωστά το target group έτσι ώστε οι διαφημίσεις να δημιουργηθούν βάση του συγκεκριμένου group και επομένως να απευθύνονται στα κατάλληλα άτομα με σωστό και αποδοτικό τρόπο.

Σημαντικό στοιχείο για να κάνουμε viral μια διαφήμιση, είναι επίσης να καταφέρουμε μέσα από αυτή να εξάψουμε τον ενθουσιασμό του κοινού έτσι ώστε να τραβήξουμε την προσοχή του αλλά και να καταφέρουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του.

Τέλος δίνοντας κατάλληλα κίνητρα, μπορούμε να πετύχουμε τόσο να κερδίσουμε τον συγκεκριμένο πελάτη όσο και να δημιουργήσουμε την επιθυμία να μοιραστεί την διαφήμιση αυτή και με άλλους χρήστες, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς καθώς έτσι η διαφήμιση διαδίδεται σε ολοένα και μεγαλύτερο κοινό.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *