Νέες Πλατφόρμες Social Media

Όλοι γνωρίζουμε το facebook, instagram άλλα και το twitter μιας και είναι από τα πιο διαδεδομένα social media αυτή την εποχή. Πέραν από αυτές, καλό θα ήταν να μάθουμε και κάποιες νέες πλατφόρμες που θεωρούμε ότι θα έρθουν στο προσκήνιο στο κοντινό μέλλον.

Η πρώτη πλατφόρμα για την οποία θα μιλήσουμε είναι το Vero το οποίο είναι παρόμοιο με το instagram με την διαφορά ότι μπορείς να έχεις διαχωρισμό στα post που κάνεις (φίλοι, κοντινοί φίλοι, γνωστοί, followers) άλλα και το ότι δεν περιέχει διαφημίσεις. Παρόλο που δεν περιέχει διαφημίσεις, δεν σημαίνει ότι οι marketers δεν μπορούν να το αξιοποιήσουν.

Άλλη μια ενδιαφέρουσα πλατφόρμα είναι το musical. Εκεί ανεβάζεις video μικρού μήκους (15 – 20 δευτερολέπτων) και το προσθέτεις σε κάποιο τραγούδι έχοντας και μια μεγάλη επιλογή φίλτρων για το video. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε engaging video που θα προσελκύσουν το κοινό.

Τέλος υπάρχει το periscope με το οποίο μπορούμε να κάνουμε live streaming από το κινητό κάτι που μπορεί να βοηθήσει στο να γίνει πιο οικείο το Brand μας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *