YouTube…The video marketing

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πριν από μερικά χρόνια ότι υπάρχει μια διαδικτυακή υπηρεσία, συντηρούμενη σαν περιεχόμενο αποκλειστικά από χρηστές, στην όποια έχεις την δυνατότατα να βλέπεις ζωντανά εκείνη την στιγμή οποιοδήποτε video θελήσεις. Φυσικά, όλοι έχετε καταλάβει ότι αναφέρομαι στο δημοφιλές πια video site…

YouTube.

Ο καθένας από εμάς έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει ένα δικό του λογαριασμό στο YouTube και να μπορέσει να ανεβάσει εκεί οποιοδήποτε video.Είτε από τις διακοπές του στην Σαντορίνη, είτε ένα μια συναυλία από το αγαπημένο του συγκρότημα η το τελευταίο trailer της ταινίας που είδε στον κινηματογράφο και του έκοψε την ανάσα. Και ένα τέτοιο video πραγματικά μπορεί να γίνει πολύ δημοφιλές και να αποκτήσει μεγάλη θέαση.

Σκεφτείτε την τελευταία φορά που γράψατε να δείτε κάτι στο YouTube και αυτό δεν υπήρχε. Καθημερινά προσθέτονται γύρω στους 60.000 users στο site αυτό και οι θεάσεις ξεπερνούν τα 2 δισεκατομμύρια την ημέρα! Οι δημιουργοί του (ναι καλά μαντέψατε) είναι πάμπλουτοι (το Youtube ανήκει στη Google). Σκεφτήκατε όμως ποτέ ότι το YouTube έκτος από την ψυχαγωγία σας, μπορεί να σας βοηθήσει να βγάλετε και κάποια extra χρήματα? Η να αναπτύξετε την εταιρεία σας προσθέτοντας και εσείς τα δικά σας video?Και όμως υπάρχει τρόπος ….

Μιλάμε για Video απολύτως σχετικά με το αντικείμενο της επιχείρησης σας. Εάν είστε για παράδειγμα στην αγορά των ρούχων, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βίντεο με μια μικρή επίδειξη με ρούχα που σχεδιάζετε οι ίδιοι η ρούχα τα όποια πουλάτε και να το ανεβάσετε στο YouTube .Στοχεύοντας σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά που σας αφορούν πχ «ρούχα» «νέες τάσεις» κλπ εξασφαλίζετε ότι άνθρωποι που ψάχνουν σχετικά με τις λέξεις κλειδιά αυτές, θα βρουν και το βίντεο σας!

Οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να είναι οι μελλοντικοί σας πελάτες! Ακόμα και αν δεν αγοράσουν κάτι άμεσα από εσάς, επισκεφτήκαν την ιστοσελίδα σας. Μπορεί να το προτείνουν σε κάποιον γνωστό τους. Δεν είναι δύσκολο να αναπτύξετε την επιχείρηση σας με αυτό τον τρόπο.

Με την βοήθεια μας, μπορείτε πολύ εύκολα να βρεθείτε στο κέντρο της ζήτησης. Γνωρίζουμε τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα video,να του φέρουμε την απαιτουμένη θέαση, να βρούμε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά. Η εμπειρία μας στον τομέα αυτό θα σας βοηθήσει στα επιχειρηματικά σας σχεδία. Μην χάνετε χρόνο! Τηλεφωνήστε μας ΑΜΕΣΑ!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *