Affiliate Marketing Intro

του Γιάννη Παπαδόπουλου

Στις μέρες που διανύουμε συνεχώς ακούμε τις λέξεις κρίση, ενεργεία, φτώχεια. Έρχονται δύσκολες μέρες, λένε οι ειδικοί και τείνω να συμφωνήσω μαζί τους. Το βλέπουμε κ εμείς μέσα από την καθημερινότητα μας. Σκούρα τα πράγματα. Να σας πω όμως κάτι? Εγώ δεν απογοητεύομαι ..Και εξηγούμαι αμέσως…

Ασχολούμαι με το Internet σε επαγγελματικό επίπεδο. Με τα χρόνια έχω αναπτύξει ένα αίσθημα αυτοσυντήρησης και ένα moto “θα πάνε καλά τα πράγματα”. Ας είναι καλά το affiliate marketing, το όποιο με έχει βοηθήσει παρά πολύ.
Τι είναι το affiliate marketing θα είναι η επομένη ερώτηση σας και θα έχετε δίκιο. Για όσους λοιπόν δεν γνωρίζουν, ήρθε η ώρα για ένα μικρό μάθημα ιστορίας. Την Amazon την γνωρίζετε οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, φαντάζομαι. Το 1997 λοιπόν, ο ιδρυτής της Amazon άλλαξε τον παγκοσμίως τον τρόπο που γίνονται οι πώλησης μέσω του διαδικτύου αυτό γιατί εφεύρε τον ορό “affiliate” ο όποιος σημαίνει συνεργάτης. Με απλά λόγια, το affiliate marketing είναι μια μέθοδος προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Εφόσον γίνει κάποια συγκεκριμένη ενεργεία (πχ πώληση) ο
συνεργάτης (affiliate) κερδίζει προμήθεια.
Ένα απλό παράδειγμα για να καταλάβετε καλυτέρα την έννοια, είναι το εξής:
Ο Πέτρος  έχει μια εταιρεία στην όποια πουλάει  ειδή υπολογιστών μέσω του διαδικτύου. Ο Δημήτρης που ασχολείται πολλά χρόνια με το Internet έχει δημιουργήσει το δικό του δημοφιλές Blog, το όποιο έχει 10000 επισκέπτες το μηνά. Οι 2 φίλοι συνεργάζονται, συμφωνώντας να μπει ένα banner στο site του Δημήτρη, το όποιο θα διαφημίζει τα προϊόντα του Πέτρου. Για κάθε πώληση που θα κάνει ο Πέτρος και έχει προέλθει μέσα από το site του Δημήτρη, Ο Δημήτρης κερδίζει μια προσυμφωνημένη προμήθεια. Απλό δεν είναι?
Μπορείτε και εσείς με την βοήθεια μας, να δημιουργήσετε το δικό σας affiliate πρόγραμμα και να αυξήσετε κατακόρυφα τις πωλήσεις σας! Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή, για να σας εκθέσουμε τις άπειρες δυνατότητες που έχει η συγκεκριμένη στρατηγική marketing και πως μπορείτε να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις σας, χωρίς ουσιαστικά να κάνει extra έξοδα. Πληρώνετε την προμήθεια μόνο για το αποτέλεσμα!

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *