Φθηνό web design ή ποιοτικό web design?

Το να φτιάξει κάνεις μια ιστοσελίδα στις μέρες μας είναι το μόνο εύκολο. Μπορείτε να βρείτε δεκάδες προγράμματα- και ανάμεσα τους πολλά δωρεάν- που αναλαμβάνουν να κατασκευάσουν τον ισότοπο σας χωρίς εσείς να χρειαστεί να γράψετε ούτε μια γραμμή κώδικα.
Ωραία, έχετε λοιπόν το θέμα του site σας έτοιμο, γράφετε 2 κειμενάκια, προσθέτετε και 3 καλοτραβηγμένες φωτογραφίες από το μαγαζί σας και έτοιμο το site. Αλήθεια όμως είναι τόσο εύκολο?
Για σκεφτείτε  το λιγάκι… Ωραία το φτιάξατε το site… Ποιος το ξέρει? ποιος το επισκέπτεται? αν εξαιρέσετε τους φίλους σας, ποιος το γνωρίζει?
Αν ήταν λοιπόν τόσο απλά τα πράγματα, εμείς οι web designers και λοιποί συγγενείς, θα ήμασταν άνεργοι.
Στην Greek Internet Marketing αναλαμβάνουμε να κάνουμε τα πάντα για εσάς σε ιδιαίτερα φιλικές τιμές. Ξεκινάμε μαζί τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας, μας εκφράζετε τις ανάγκες σας, ποιοι είναι οι πελάτες σας, ποιους θέλετε να στοχεύσετε ως μελλοντικούς πελάτες σας.
Το θέμα δεν είναι απλά να κατασκευάσουμε την σελίδα για εσάς, Η δουλειά μας δεν τελειώνει  εκεί. Σκοπός μας είναι να κάνουμε την εταιρεία σας γνωστή στον υπόλοιπο κόσμο. Στοχεύουμε λοιπόν σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά, τις οποίες προσπαθούμε να φέρουμε στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google. Τι σημαίνει αυτό? σε απλά ελληνικά, περισσότερη επισκεψιμότητα στο site σας, περισσότεροι πελάτες, περισσότερα κέρδη για εσάς. Αυτός άλλωστε δεν είναι ο απώτερος στόχος και σκοπός μας?
Δημιουργούμε για εσάς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter κλπ τα όποια μπορούν να αποτελέσουν πολύ καλές επισκεψιμότητας για την σελίδα σας. Βάζουμε στατιστικά στο site σας για να ξέρετε ανά πασά στιγμή ποιοι είναι οι επισκέπτες του site σας, πόση ώρα κάθονται, για τι ακριβώς ενδιαφέρονται ώστε να μπορέσετε να τους στοχεύσετε καλυτέρα.
Σκεφτείτε και πάρτε τώρα την καλύτερη απόφαση για το μέλλον της επιχείρησης σας. Έλατε  στην GIM. Έλατε να γνωριστούμε  και είμαι σίγουρος ότι η απόφαση σας αυτή, θα είναι από τις πιο σημαντικές που έχετε λάβει ποτέ.
Διασφαλίστε την ανάπτυξη που η επιχείρηση σας έχει ανάγκη για την επιβίωση της.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *