Το δικό σου Blog

Σίγουρα έχετε ακούσει και εσείς να λένε κάποια στιγμή την λέξη blog… Και ότι είναι κάτι σαν ηλεκτρονικό ημερολόγιο.. Η αλήθεια είναι ότι σε γενικές γραμμές αυτό ειναι. Αντί να γραφείς τους προβληματισμούς σου, τις σκέψεις σου ή οτιδήποτε άλλο στο προσωπικό σου ημερολόγιο, έχεις ένα δικό σου ξεχωριστό χώρο στο Internet,μια δική σου σελίδα ,στην όποια γραφείς το οτιδήποτε, όπως ανέφερα. Με την μονή διάφορα, ότι ένα και μόνο blog,μπορεί να σας αποφέρει τεραστία έσοδα και μεγάλη ανάπτυξη του brand name της επιχείρησης σας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Η γνωστή σε όλους μας Google έχει εισάγει την συγκεκριμένη πλατφόρμα, δωρεάν στην αγορά από το 2002.Μονο τα τελευταία χρόνια κατόρθωσε όμως να γίνει ευρύτερα γνωστή, κάτω από την ονομασία Blogger. Δίνοντας λοιπόν την δυνατότητα σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη να εκφράσει αυτά που θέλει μέσα από μια δίκια του σελίδα, η Google κατάφερε κάτι πρωτοποριακό. Να δώσει «βήμα» σε ανθρώπους οι όποιοι δεν χρειάζονταν να έχουν ιδιαίτερες γνώσεις υπολογιστών η προγραμματισμού για να ανεβάσουν μια σελίδα στο διαδίκτυο.

Τι σημαίνουν όλα αυτά όμως και πως μπορούν να σας βοηθήσουν να βγάλετε κάποια extra χρήματα, θα με ρωτήσετε. Σκεφτείτε το εξής απλό.. Σας δίνεται η δυνατότατα, μέσω ενός Blog για το όποιο θα είστε οι κύριοι υπεύθυνοι για την ανάρτηση του περιεχομένου, να προωθήσετε την δική σας εταιρεία, τα δικά σας προϊόντα η υπηρεσίες. Το να φτιάξει κάνεις μια σελίδα στις ημέρες μας, δεν είναι κάτι το πολύ δύσκολο. Το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης είναι η σελίδα του να έχει επισκεψιμότητα. Κ εμείς στην GIM γνωρίζουμε πολύ καλά το πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε πετυχαίνονται τα νούμερα που θέλετε.

Ακόμα και αν δεν σας ενδιαφέρει για επαγγελματικούς λογούς, ένα blog μπορεί να σας προσφέρει ένα άκρως ικανοποιητικό και πολλές φορές υπέρ του δέοντος ικανοποιητικό μηναίο εισόδημα, προωθώντας μέσα από αυτό προϊόντα η υπηρεσίες άλλων εταιρειών(amazon,ebay) ή επιτρέποντας  στην Google να εμφανίζει διαφημίσεις μέσα από αυτό και να σας δίνει ένα ποσοστό αυτών. Πιστέψτε με, υπάρχουν άνθρωποι αυτοί την στιγμή στον κόσμο, που έχουν κάνει το blogging επάγγελμα και ζουν αποκλειστικά από αυτό

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *