Νεα Μεσα – Ειστε Μεσα;

Εχετε σκεφτει ποτε ποσο εχει προχωρησει η τεχνολογια; Τα τελευταια χρονια εχουν γινει αλματωδη βηματα στον χωρο της τεχνολογιας..

Αληθεια, φανταζοσασταν ποτε πριν 17-18 χρονια οτι θα μπορειτε με μια συσκευη στο μεγεθος της παλαμης σας (κινητο τηλεφωνο) να μιλατε βρισκομενος εν κινησει με την αλλη ακρη του κοσμου; Φανταζοσασταν ποτε οτι θα υπηρχε ενα μηχανημα, το οποιο θα σου εδινε φωνητικες οδηγιες για το πως να πατε απο το Παγκρατι στο Γαλατσι; Και που ειμαστε ακομα…

Τα κινητα τηλεφωνα μας εντυπωσιασαν αρχικα με την δυνατοτητα που περιεγραψα παραπανω..Να μιλαμε με οποιονδηποτε απο οπουδηποτε βρισκομαστε. Πλεον η χρηση τους βεβαια μονο για αυτο δεν ειναι. Μπορεις ακομα να μιλας στο κινητο σου και να στελνεις μηνυματα απλα η εξελιξη τους εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο,που ξεχνας την βασικη λειτουργια για την οποια αγορασες το κινητο.

Πλεον μπορεις να ακουσεις την αγαπημενη σου μουσικη, να δεις ταινιες ολοκληρες (μην το γελατε καθολου), να εχεις αμετρητες εφαρμογες, να παιζεις παιχνιδια με φοβερα γραφικα. Σε λιγο θα σας ψηνουν και καφε (ξανα λεω, μην το γελατε καθολου). Αυτα ειναι τα λεγομενα smart phones, τα εξυπνα τηλεφωνα με λειτουργιες παρομοιες ενος κανονικού ηλεκτρονικού υπολογιστη.

Περα απο ολες αυτες τις εφαρμογες, υπαρχει και αλλη μια λειτουργια η οποια προς το παρων μενει εν μερει ανεκμεταλλευτη. Το να σερφαρετε στο Internet μεσα απο το κινητο σας, πλεον δεν ειναι κατι προτογνωρο (εστω για τους περισσοτερους). Το να μπορεις ομως να αγορασεις προιοντα ή υπηρεσιες Online, το ειχατε σκεφτει ποτε;

Στην Αμερικη γινεται παταγος.. Ειναι ο ΝεοΥορκεζος στον metro, παιζει παιχνιδακια να περασει η ωρα του, μεχρι να φτασει στον προορισμο του. Τσουπ, να σου και η διαφημιση πανω απο το παιχνιδακι. Σιγουρα ειναι ενα μηνυμα πολυ εξυπνα γραμμενο. Ενα μηνυμα που του κινει το ενδιαφερον. Και δεν εχει να χασει τιποτα πατωντας το. Παρόμοια μηνύματα διαφημιστικά βγαίνουν και κατά την αναζήτηση στο Google.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η διαφημιση πλεον περαν του Internet, εχει μπει και στο κινητο τηλεφωνο (σε smartphones για να ακριβολογουμε). Και εσεις μπορειτε να εκμεταλλευτειτε πρωτοι απο ολους το νεο αυτο τροπο διαφημισης και να στοχευσετε τους πελατες σας. Και θα ειστε απο τους πρωτους στην Ελλάδα!

Υπάρχουν 2 βασικές προϋποθέσεις για ένα ολοκληρωμένο mobile marketing:

  1. Η ύπαρξη ενός Mobile friendly διαδικυτακού τόπου (προαιρετικά με δημιουργία iPhone app, και άλλων μορφών για Nokia, Sony e.t.xc.) (Mobile Website Version)
  2. Η στοχευμένη προώθηση σε κατόχους κινητών με τη χρήση mobile apps και Google Adwords διαφημιστικής καμπάνιας για κινητά. (Ad/App->Website)

Προαιρετικά μπορεί να συνδιαστούν τα παραπάνω με καμπάνια sms marketing, με μηνύματα που θα φέρνουν κόσμο στο site σας (SMS->Website)

Στη GIM, ειμαστε παντα μεσα στις εξελιξεις και γνωριζουμε με λεπτομερειες καθε τεχνολογικο επιτευγμα. Στοχος μας ειναι να κανουμε γνωστη στους πελατες μας καθε νεα τεχνολογια και πως μπορει αυτη να εφαρμοσθει για τη αναπτυξη σας. Μην χανετε χρονο. Τηλεφωνηστε μας τωρα, για να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες του Mobile Marketing!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *