Η απάντηση στο Πώς να βγάλω λεφτά από το Internet

Πολλές φορές δέχομαι την ερώτηση "πως θα βγάλω λεφτά από το Internet". Έχει τύχει να μπουν στο Dolliar Live Chat Support που έχουμε στο site, και να πουν κατευθείαν, χωρίς ούτε καν ένα γεια! "Πως βγάζω λεφτά από το Internet? Είναι αλήθεια ή μήπως.$*#*^%.."

Μήπως???….

Κάποιοι επηρεασμένοι από marketers του εξωτερικού έχουν διαβάσει διάφορα emails και ηλεκτρονικά βιβλία που λένε 1001 τρόπους που μπορείς να βγάλεις λεφτά με Adsense, Affiliate, δικά σου προϊόντα, υπηρεσίες και τα λοιπά. Το αποτέλεσμα είναι ότι τελικά μπλέχνεσαι και δεν κάνεις τίποτα. Ή κάνεις 2-3 πράγματα πρόχειρα, δε σου βγαίνει και μετά τα παρατάς αφού έχεις βγάλει το πόρισμα: "Το Adwords δεν δουλεύει", "¨Η διαφήμιση στο Facebook είνα πεταμένα λεφτά! Μόνο τα πιτσιρίκια μπαίνουν".

Ισχύει;;;

Υπάρχει τελικά τρόπος να βγούν λεφτά από το Internet?

Η απάντηση είναι πως υπάρχει!

Καλά, θα μου πείτε τώρα… "Κάρολε, εννοείται πως θα έλεγες ναι! Πλάκα μας κάνεις; Όλοι το ίδιο λένε. Άλλωστε internet marketing κάνεις και αυτό πουλάς!".

ΟΚ, ΟΚ. Έχετε κάθε λόγο να το πιστεύετε, (αν δεν είστε πελάτης). Έχετε φτιάξει site, blog ή ηλεκτρονικό κατάστημα. Έχετε προσπαθήσει! Έχετε ρωτήσει φίλους, συναδέλφους… Έχετε ίσως βάλει λεφτά σε διαφήμιση στο Google αλλά "δε σας βγήκε".

Υπάρχει κάτι που δεν κάνατε; Υπάρχουν πραγματικά ειδικοί; Μπορείτε να τους εμπιστευτείτε;

Θα μπορούσα να σας πω για την αξία ενός καλοστημένου site, ή την αξία της στοχευμένης επισκεψιμότητας ή κάτι ακόμα πιο φανταχτερό, όπως το Conversion Optimisation δηλαδή πόσο πείθει το site σας.

Η αλήθεια είναι πώς μέσα από αυτό το κείμενο, θα ήταν μάταιο. Θέλει σε πολλές περιπτώσεις αναθεώρηση των πραγμάτων και επαναπροσέγγιση του Internet και του Business model. Το Ιnternet θέλει την ίδια σοβαρή και μεθοδική αντιμετώπιση που θέλει και η επιχείρηση σας.

Παράλληλα όμως θέλει γνώσεις και εμπειρία. Πρέπει να ακούσετε κάποιον που έχει ήδη κάνει αυτό που θέλετε. Κάποιον που ήδη έχει κάνει λάθη και έχει βρει τις λύσεις.

"Ειδικός είναι αυτός που έχει κάνει όλα τα λάθη που μπορούν να γίνουν στο δικό του εξειδικευμένο τομέα", και σε αυτήν την περίπτωση το Internet marketing.

Σε αυτό το σημείο λοιπόν νομίζω πως πρέπει να σταματήσω αυτό το άρθρο, και να σας κάνω μια δελεαστική, πρακτική, και άμεσα εφαρμόσιμη πρόταση.

Αν το site σας δεν φέρνει τα αποτελέσματα που θέλετε, είναι επειδή μιλάτε με τους λάθος ανθρώπους και επναλαμβάνετε τα ίδια λάθη. Σταματήστε να πετάτε τα χρήματα σας σε αναποτελεσματικές μεθόδους και δοκιμάστε τις υπηρεσίες μας. Θα αναλύσουμε την αγορά που κινήστε, το site σας, και μέσα σε 1 βδομάδα θα έχετε μια αναλυτική αναφορά για να αυξήσετε την κερδοφορία σας. Αμέσως μετά θα αναλάβουμε να υλοποιήσουμε τα βήματα που απαιτούνται για να αυξήσετε την κερδοφορία σας. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας, και δεν αυξηθεί η κερδοφορία σας, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα σας!

Η εγγύηση μας είναι πολύ απλή…

Αν δεν αυξήσουμε τη κερδοφορία σας δε μας πληρώνετε!

Έχουμε case studies απο διάφορους κλάδους που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά μας, και θα χαρούμε να βοηθήσουμε και εσάς. Η premium αυτή υπηρεσία απευθύνεται μόνο σε σοβαρούς επιχειρηματίες με ικανοποιητικό budget και ανοιχτό μυαλό.

Αν θέλετε εγγυημένο αποτέλεσμα καλέστε σήμερα στο 211-7153031 ή στείλτε μας ένα email και πείτε πότε θέλετε να επικοινωνήσουμε.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *