Διαφήμιση στο internet

Όταν ακούτε την λέξη διαφήμιση, τι σας έρχεται στο μυαλό? Μην μου πείτε, είμαι σίγουρος για την απάντηση. Διαφήμιση ίσον τηλεόραση, πολλές χιλιάδες ευρώ για να διαφημιστώ σε αυτό το μέσο, άρα το διαγράφω. Άλλος έχει συνδέσει την διαφήμιση με το ραδιόφωνο, μια εφημερίδα η ένα περιοδικό. Αυτοί είναι οι μονοί τρόποι που μπορεί να διαφημιστεί κάποιος σήμερα, σωστά? Α ξέχασα, μπορείς επίσης και να τυπώσεις φυλλάδια η διαφημιστικά καπελάκια, αναπτήρες, ημερολόγια κλπ. Οι πατροπαράδοτοι τρόποι διαφήμισης και τέλος…

Λάθος κύριες και κύριοι. Δεν τελειώσαμε εδώ. Ναι, συμφωνώ μαζί σας. Αυτοί είναι οι πιο γνωστοί τρόποι που μπορεί κάποιος να γίνει γνωστός στο ευρύτερο κοινό. Δεν είναι όμως οι μοναδικοί. Ξεχνάτε το μέσο που άλλαξε ριζικά τον τρόπο που γίνονται οι διαφημίσεις στις μέρες μας…

Το Internet!

Όταν μια εταιρεία κάνει μια διαφήμιση σε οποιοδήποτε από τα γνωστά μέσα που προανέφερα, πληρώνει ένα προκαθορισμένο ποσό για την διαφήμιση αυτή. Η διαφήμιση λοιπόν αυτή μπορεί να φέρει νέους πελάτες, συναντήσεις με πιθανούς πελάτες, συνεργασίες κλπ. Μπορεί όμως και όχι. Εσείς πληρώνετε χωρίς ουσιαστικά να γνωρίζετε εκ των πρότερων το αποτέλεσμα. Και ειδικά αν είναι το μέσο αυτό λέγεται τηλεόραση, είναι σίγουρο ότι στοχεύετε πολύ γενικά και όχι στην συγκειμένη αγορά που κινείστε.

Και όμως το Internet ήρθε να το αλλάξει αυτό. Μπορείτε πλέον να διαφημιστείτε ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ (στους  πελάτες που ψάχνουν να αγοράσουν το προϊόν η την υπηρεσία που πουλάτε) ,να διαφημιστείτε με κόστος το όποιο ορίζετε ΕΣΕΙΣ (το όποιο ναι, μπορεί να είναι και μόνο 20€),να πληρώσετε μόνο όταν θα έχετε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (τι καλύτερο από αυτό?)!

Θα διαφημιστείτε σε μια αγορά 2 δισεκατομμυρίων χρηστών (ναι καλά διαβασατε),24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, σε όλες τις γωνιές πλανήτη. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα συνεργατών(affiliate program) και να βρείτε συνεργάτες από όλο τον κόσμο, τους οποίους δεν θα χρειάζεται να πληρώσετε παρά μόνο όταν γίνει πώληση κάποιου προϊόντος η υπηρεσίας. Τους δίνετε δηλαδή μια προσυμφωνημένη προμήθεια για κάθε πώληση.

Στην GIM γνωρίζουμε καλά τις νέες τεχνολογίες και τους νέους τρόπους διαφήμισης που μόλις περιέγραψα. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και κάντε γνωστή την επιχείρηση σας ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και την επιχείρηση σας. Την ΑΞΙΖΕΤΕ!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *