Μήνας: Ιούνιος 2019

Τι «παίζει» με το WeChat;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: τι είναι το WeChat; Είναι μία εφαρμογή αλλά δεν είναι μία απλή εφαρμογή. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Δηλαδή από instant messaging μέχρι on-line shopping, από κοινωνικό δίκτυο μέχρι διαχείριση οικονομικών. Αφορά τους Κινέζους και όσους ενδιαφέρονται για την αγορά της Κίνας ή για τους Κινέζους τουρίστες. Και αυτό ακριβώς είναι το point του σημερινού άρθρου!

5 δοκιμασμένες συμβουλές για δημοσιεύσεις στο Facebook που προκαλούν συναίσθημα και… πωλήσεις

Θέλετε να επιτύχετε πωλήσεις από μία δημοσίευση στο Facebook και δεν ξέρετε πώς να το πετύχετε; Αν θέλαμε να συνοψίσουμε το χρυσό κανόνα με δύο λέξεις, θα λέγαμε «συναίσθημα» και «ανάγκη». Με λίγα λόγια, δημιουργήστε συναίσθημα, για να καλύψετε την ανάγκη των πελατών σας. Χρησιμοποιήστε τα stories και τα posts, για να επικοινωνήσετε τις αξίες σας και τη ουσία του brand σας, στοχεύοντας σε ένα μικρό κοινό.

H Quora μπορεί να βοηθήσει στο marketing;

Ναι μπορεί. Ας ξεκινήσουμε από το «τι είναι η Quora». Η Quora είναι μία διαδραστική πλατφόρμα στην οποία οι χρήστες ανεβάζουν ερωτήσεις τις οποίες απαντούν άλλοι χρήστες με τη μορφή σχολίων. Είναι μία πλατφόρμα γνώσης όλων των ειδών.

Πως να «μεγαλώσετε» ένα κανάλι YouTube

Αν έχετε κι εσείς την απορία του πως αυξάνει η συνδρομητική βάση ενός καναλιού στο YouTube παρηγορηθείτε, δεν είστε οι μόνοι. Ακόμα και μεγάλες επιχειρήσεις φαίνεται να δυσκολεύονται να το κάνουν. Οπότε είστε στο σωστό άρθρο, συνεχίστε να διαβάζετε!