Μήνας: Οκτώβριος 2018

5 Γρήγορα Tips για Facebook Ads

Σημαντικό στοιχείο που θα ωφελήσει στο να ξεχωρίσει η διαφήμιση από το news feed είναι η χρησιμοποίηση emoji. Ακόμα, καλό είναι να προτιμήσουμε έγχρωμο φόντο και όχι λευκό στα banners έτσι ώστε να κάνει αισθητή την παρουσία του και να μην “χαθεί”.

Πότε πρέπει να γίνεται outsourcing των social media; 5 απλές ερωτήσεις

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έχουν πολλές και ποικίλες υποχρεώσεις σε επίπεδο καθημερινότητας. Οι επιχειρηματίες το γνωρίζετε καλά. Από την άλλη είναι δύσκολο να είστε εξ’ ίσου αποδοτικοί σε όλες και για αυτό συχνά η προτεραιότητα που δίνετε στα social media πέφτει όλο και χαμηλότερα.

Είναι το Site σας συμβατό με το Google AMP?

Η τεχνολογία Google AMP (Accelerated Mobile Pages), βοηθάει σημαντικά στην ταχύτητα ενός site καθώς απογυμνώνει το site από διάφορα στοιχεία όπως Javascript και Cookies τα οποία πολλές φορές είναι υπαίτια για την αργή ταχύτητα του.

Ποιο είναι το ROI του Social Media Marketing?

Γνωρίζοντας το ROI (Return On Investment), μπορούμε να κάνουμε τις διαφημίσεις μας πιο κερδοφόρες, καθώς μέσω αυτού θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιες είναι αποδοτικές και κατά συνέπεια να επενδύσουμε πάνω σε αυτές και ποιες όχι, έτσι ώστε να τις παραμερίσουμε.

Πώς να κάνετε VIRAL τη Facebook διαφήμισή σας

Έχοντας ως στόχο όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο του marketing και όχι μόνο, να δημιουργούν διαφημίσεις οι οποίες θα προσελκύσουν μεγάλο κοινό και κατά συνέπεια θα βοηθήσουν στο brand reputation, η ομάδα της GIM στο παραπάνω βίντεο, αναλύει τις σημαντικότερες προϋποθέσεις για να πετύχουμε αυτό το στόχο.

Οι 13 μύθοι για το SEO που πρέπει να ξεχάσετε μια για πάντα

Το SEO, όπως κάθε τομέας στη ζωή, είναι γεμάτο με μύθους και παρανοήσεις. Οι μύθοι αυτοί συνήθως δημιουργούνται λόγω άγνοιας, φόβου αλλά και ανάγκης για γρήγορα αποτελέσματα. Είναι λίγο όπως οι συμβουλές δίαιτας: «κόψτε εντελώς το φαγητό και φάτε απλώς ένα περίεργο λαχανικό τρεις φορές τη μέρα». Ναι, μπορεί να χάσετε βάρος, αλλά θα κρατήσει; Θα είστε ικανοποιημένοι στην πορεία;

Πώς να επιλέξετε σωστό Server για πιο γρήγορο Site

Στην σημερινή εποχή που οι ταχύτητες του internet ολοένα και αυξάνονται, το να είναι το site σας γρήγορο, είναι επιτακτικό. Ο στόχος αυτός, μπορεί να επιτευχθεί μέσα από έναν συνδυασμό πολλών παραγόντων, κάποιοι από τους οποίους αναλύονται στο παραπάνω βίντεο.

Google Hotel Ads!

Ο παραπάνω τίτλος αποτελεί ταυτόχρονα και μία είδηση η οποία αφορά τους ξενοδόχους (με ένα ή περισσότερα ξενοδοχεία) και τους λεγόμενους OTA (online travel agents). Το 2010, η Google ξεκίνησε να εμφανίζει τις πληροφορίες που αφορούσαν ξενοδοχεία με ένα πιο χρήσιμο τρόπο σε σχέση με το παρελθόν. Πως;

Drupal is your true pal!

Το site μιας επιχείρησης είναι ένα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μία επιχείρηση. Είναι το πρόσωπό της. Και είναι σημαντικό να είναι ενημερωμένο, να ακολουθεί τη μόδα των site, να εξυπηρετεί τους χρήστες-δυνητικούς πελάτες αλλά και τους διαχειριστές του.