Μήνας: Μάιος 2018

Φωνητική αναζήτηση: Τι αλλάζει για τις επιχειρήσεις;

Η φωνητική επικοινωνία (με τις συσκευές μας) αυξάνει με πολύ ταχείς ρυθμούς. Αυτό θα κάνει την αλληλεπίδραση με τις μάρκες/ προϊόντα πολύ αμεσότερη, θα επιφέρει ωστόσο διάφορα ζητήματα διαχείρισης στους marketer οι οποίοι καλούνται ή θα κληθούν σύντομα να αντιμετωπίσουν. Η εμπειρία για τον καταναλωτή είναι τόσο μεγάλη όσο αυτή που έζησε πριν από περίπου δέκα χρόνια με τα smartphone.

GDPR: τι πρέπει να ξέρετε

Με τα προσωπικά δεδομένα ασχολούμαστε όλοι. Τόσο εμείς που διαχειριζόμαστε λογαριασμούς πελατών μας, όσο και εσείς που είστε γιατρός, κέντρο ξένων γλωσσών κλπ.
Τους τελευταίους δύο μήνες τέσσερα αρχικά ακούγονται πολύ, γράφονται άρθρα που λίγοι διαβάζουν, γίνονται συζητήσεις και meeting. GDPR, δηλαδή General Data Protection Regulation. Όλοι ξέρουμε ότι κάτι πρέπει να κάνουμε αλλά κανείς δεν το έχει κάνει ακόμα.

Instagram και hashtags: Μια σχέση εξάρτησης

Αν η επιχείρησή σας βρίσκεται στο Instagram και σας ενδιαφέρει να επεκτείνετε την απήχηση των posts σας, τότε θα χρειαστεί να μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά τα hashtags και τα geotags. Ακολουθήστε τις παρακάτω πρακτικές για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη δυναμική τους.