Μήνας: Απρίλιος 2018

Τι γνωρίζετε για αυτούς τους τύπους διαφήμισης στο Facebook;

Αν η απάντηση είναι «όχι και πολλά» τότε πρέπει να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Πολύ δε περισσότερο αν ανήκετε στην κατηγορία των μικροεπαγγελματιών. Στο σημερινό άρθρο θα αναφερθούμε σε 3 τύπους διαφήμισης Facebook οι οποίοι δεν είναι τόσο συνηθισμένοι.

Πωλήσεις μέσω mobile: πρόκληση και ευκαιρία

Mobile, mobile και πάλι mobile. Αυτό ακούμε τελευταία όλο και περισσότερο και δεν είναι τυχαίο. Το mobile καλπάζει. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι αυτή τη στιγμή που γράφουμε κυκλοφορούν 2,6 δις smartphone χωρίς αυτά της Κίνας και της Ινδίας!!

Καταρρίπτοντας 8 μύθους για το Facebook

Η διαφήμιση στο Facebook αποτελεί σίγουρη πηγή παραγωγής κίνησης προς το site μιας επιχείρησης καθώς και σίγουρη πηγή παραγωγής καινούριων χρηστών αλλά υπάρχουν μύθοι γύρω από τη διαφήμιση στο Facebook οι οποίοι πρέπει να καταρριφθούν.

GDPR: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Εάν δραστηριοποιείστε -που για να διαβάζετε αυτό το άρθρο μάλλον έτσι είναι- στο χώρο του marketing και μάλιστα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων θα σας επηρεάσει με κάποιο τρόπο σίγουρα. Ο “GDPR” που θα τεθεί σε ισχύ μέχρι τους επόμενους μήνες, θα έχει συνέπειες για όλες τις επιχειρήσεις που διαφημίζονται στο διαδίκτυο

Πώς να γράφετε meta tags για τις σελίδες σας

Αν γνωρίζετε τι είναι τα meta tags, σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πώς να τα εκμεταλλευτείτε σωστά τόσο για το SEO όσο και για την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας. Αν πάλι όχι, ακόμα καλύτερα γιατί θα μάθετε και τι είναι αλλά και πώς να τα χρησιμοποιείτε.