Μήνας: Μάρτιος 2018

Ποιο είδος περιεχομένου φέρνει περισσότερες μετατροπές; Έρευνα.

Ένας από τους μεγάλους επικοινωνιολόγους του περασμένου αιώνα είχε διατυπώσει την αρχή ότι «το μέσο είναι το μήνυμα». Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι το είδος του μέσου που χρησιμοποιείται για την μετάδοση ενός μηνύματος επηρεάζει την ίδια την ουσία του μηνύματος.

Search ή Display διαφήμιση; Πάρτε τη σωστή απόφαση!

Αποφασίσατε να τρέξετε μία διαφήμιση στο διαδίκτυο αλλά δεν είναι εύκολο να επιλέξετε το είδος της διαφήμισης που θα είναι καλύτερο για εσάς. Δίκτυο αναζήτησης ή δίκτυο εμφάνισης στα Google Adwords;

Διαδικτυακό Marketing: 6 συμβουλές για Start-Ups το 2018

Το να προσπαθεί κανείς στις μέρες μας να ξεκινήσει μία επιχείρηση αποτελεί πρόκληση και συνήθως έρχεται πακέτο με ένα… περιορισμένο budget. Το digital marketing είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο στα χέρια σας καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, εύκολα, γρήγορα και σχετικά οικονομικά.

Τί είναι το personal branding;

Είναι η φήμη που δημιουργεί ένας άνθρωπος γύρω από το όνομά του η οποία έχει τόση δύναμη ώστε να θεωρείται «μάρκα».
Το Personal branding είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να αρχίσει και να τελειώσει μία καριέρα. Στο personal branding δεν έχει σημασία αν είστε εργαζόμενος ή επιχειρηματίας, αυτό που μετράει είναι η φήμη που σας περιβάλλει.

Adwords και πάλι…

Με όσα έχετε διαβάσει μέχρι στιγμής, θα έχετε καταλάβει ότι η μάχη των Adwords δεν είναι καθόλου εύκολη. Είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες και θέλει γερά στομάχια! Κι αυτό φυσικά επειδή όλοι έχουν σαν στόχο την πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων, για τους προφανείς λόγους που αυτό επιφέρει.