Μήνας: Νοέμβριος 2017

Πως η βιολογία βοηθάει τις μετατροπές

Η διαδρομή ενός χρήστη σε ένα site έχει τις ρίζες της στη… βιολογία!
Πως γίνεται αυτό; Οι νευροδιαβιβαστές μας βοηθούν να κατανοήσουμε πως ο σχεδιασμός πυροδοτεί το συναίσθημα στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Υπάρχουν δύο ορμόνες που κάνουν «παιχνίδι». Η μία είναι η ντοπαμίνη και η άλλη είναι η κορτιζόλη.

11 κανόνες για τη διαχείριση των Site Comments από Social Media

Από τα συνηθισμένα μας trolls μέχρι τους τους αγενείς και προσβλητικούς ανθρώπους, στα social media μπορείς να συναντήσεις κάθε λογής… σχόλια. Το ίδιο ισχύει και για τις επιχειρήσεις που διαχειρίζονται σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα και έρχονται αντιμέτωπες με διάφορα σχόλια και αντιδράσεις, τα οποία θα πρέπει να διαχειριστούν με ιδιαίτερη προσοχή και λεπτότητα.

Πώς να δημιουργήσετε το τέλειο… “σφάλμα 404”

Η βελτιστοποίηση της σελίδας σφάλματος, μπορεί να μην αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητα στην digital marketing στρατηγική σας. Ωστόσο δεν είναι κάτι που θα πρέπει να περάσετε “στο ντούκου”, ειδικότερα αν η ιστοσελίδα σας αλλάζει συχνά URLs.

Το τέλειο άρθρο, το άρθρο το σωστό

Το να δημιουργήσει κανείς ένα άψογο blog post δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πολλά στάδια και πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να θυμάστε. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δημιουργήσαμε μια λίστα-οδηγό για να δημιουργήσετε το τέλειο άρθρο.

Οργανική έκθεση στο Facebook: πως να την βελτιώσετε!

Στο Facebook γίνεται σφαγή για οργανική προβολή! Κυριολεκτικά! Οι εταιρείες πασχίζουν να αυξήσουν την οργανική τους έκθεση στα newsfeed τα οποία το FB γεμίζει με περιεχόμενο φίλων ακριβώς επειδή έχει πάρα πολλά brands. Σας μπερδέψαμε; Θα το ξεκαθαρίσουμε!