Μήνας: Σεπτέμβριος 2017

Public figures: σε ποιους απευθύνονται;

Οι περισσότεροι μάλλον ξέρετε ότι στο Facebook μπορεί να δημιουργήσετε σελίδα δημόσιου προσώπου (public figure). Όσοι δεν το ξέρατε το μαθαίνετε τώρα. Το ζήτημα της συζήτησης βρίσκεται αλλού. Βρίσκεται στο τι και ποιους εξυπηρετεί αυτή η σελίδα.

Η Google αλλάζει το Ad Rotation

Η Google ξανά στο προσκήνιο αφού αποφάσισε εδώ και λίγο καιρό να αλλάξει τα πράγματα στο διαφημιστικό εργαλείο της. Οι αλλαγές, οι οποίες θα εφαρμοστούν από 25/9/2017, είναι τρεις και αφορούν τις εναλλαγές (rotation) στα χρησιμοποιούμενα θέματα στις διαφημίσεις.

SEO: Θέλουν και οι εικόνες βελτιστοποίηση!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αυξήσετε τους αναγνώστες σας στο διαδίκτυο – μικρές παράγραφοι, σύντομες προτάσεις, υπότιτλοι και μεσότιτλοι, gifs κ.α. – αλλά ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κάνετε το περιεχόμενό σας πιο ελκυστικό είναι οι εικόνες.

Facebook Marketing για μικρές επιχειρήσεις

Το Facebook μπορεί να αποτελέσει μία από τις καλύτερες “επενδύσεις” που έχετε κάνει ποτέ για την επιχείρησή σας. Αλλά μόνο αν ξέρετε τι κάνετε και τι να περιμένετε. Το παρακάτω άρθρο θα σας βοηθήσει να σχηματίσετε μία πολύ καλή εικόνα για αυτά τα δύο και να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους, τους οποίους θα πιάσετε μέσα από μία ολοκληρωμένη και αποτελεσματική στρατηγική στο Facebook.

Email marketing: Πώς να μην καταλήξει το email σας στα spam

Αν ασχολείστε με το marketing πιθανότατα αφιερώνετε ένα σημαντικό μέρος του χρόνου σας για να συντάξετε ελκυστικά email με πιασιάρικα θέματα (subject line) ώστε να πετύχετε ένα καλό click-through rate. Πριν όμως πατήσετε “αποστολή” αναρωτηθήκατε ποτέ αν οι παραλήπτες σας θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν το email σας;

7 συμβουλές για το εταιρικό σας λογότυπο

Αν σας ρωτούσα ποια είναι τα πρώτα λογότυπα που σας έρχονται στο μυαλό, τι θα απαντούσατε; Πιθανώς η λίστα σας να περιλαμβάνει ονόματα όπως η Apple, η Nike, τα Windows ή η Google. Γιατί όμως αυτά τα ονόματα μένουν στο μυαλό σας και δεν μπορείτε να θυμηθείτε με τίποτα το λογότυπο από το μαγαζάκι δίπλα από το σπίτι σας