Μήνας: Αύγουστος 2017

5 τεχνικές πωλήσεων για να αυξήσετε τις μετατροπές στις landing pages

Στο marketing εδώ και χρόνια λειτουργεί το μοντέλο AIDA (Attention, Interest, Desire, Action), ένα μοντέλο για το πως λειτουργεί ο καταλωτής. Αυτό φυσικά μεταφέρεται στην ηλεκτρονική εποχή, γιατί ο τρόπος που λειτουργεί ο καταναλωτής δεν αλλάζει.

«About Us»: Κάντε σωστά τις απαραίτητες συστάσεις!

Συχνά οι ιστοσελίδες δεν δίνουν τη δέουσα σημασία στη σελίδα “Σχετικά με εμάς” ή “About Us” ή ακόμα χειρότερα, την παραβλέπουν. Κι όμως, η σελίδα αυτή αποτελεί έναν αφανή ήρωα για την ιστοσελίδα σας. Όταν κάποιος επισκέπτεται το site σας, όσο εντυπωσιακά κι αν είναι τα χρώματα και το design, θα θελήσει να μάθει ποιοι είστε και τι κάνετε. Για την ακρίβεια η σελίδα “Σχετικά με εμάς” είναι συνήθως μία από τις πρώτες σελίδες που επισκέπτεται ένας χρήστης αφού βρεθεί σε μια ιστοσελίδα.

Όταν το marketing απευθύνεται στο συναίσθημα…

Όταν κάνουμε μία αγορά μας αρέσει να την εκλογικεύουμε. Πρέπει να αγοράσω το τάδε «γιατί το χρειάζομαι», «γιατί θα με διευκολύνει», «γιατί μου είναι απαραίτητο» κτλ. Είτε το παραδεχόμαστε όμως είτε όχι, το τι χρειαζόμαστε και το τι θέλουμε είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα.

Πώς να καταχωρίσετε την επιχείρησή σας στο Google Maps και Places

Χάρις στο διαδίκτυο, το να βρει κάποιος μια υπηρεσία ή επιχείρηση στις μέρες μας είναι πιο εύκολο από ποτέ. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις, μεγάλες ή μικρές, διασφαλίζουν την παρουσία τους online και κάνουν ό,τι μπορούν για να βρεθούν στα πρώτα αποτελέσματα των αναζητήσεων στο Google.

Η απόλυτη λίστα για να αυξήσετε τις online πωλήσεις

Η αύξηση των πωλήσεων είναι ο βασικός στόχος κάθε διαδικτυακής επιχείρησης. Τα καλά νέα είναι ότι το διαδίκτυο προσφέρει δεκάδες τρόπους για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε ανάμεσα στο πλήθος και να κερδίσετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και περισσότερες πωλήσεις.

11 συστατικά μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας

Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατομμύρια ιστοσελίδες στον παγκόσμιο ιστό (πάνω από 1 δισ. για την ακρίβεια). Τι είναι όμως αυτό που κάνει τη μια ιστοσελίδα να ξεχωρίζει και την άλλη να περνάει απαρατήρητη;

Facebook: groups for pages

Τέρμα το δίλημμα «γκρουπ ή σελίδα». Το Facebook ανακοίνωσε τη δημιουργία γκρουπ για τις σελίδες (groups for pages) και έτσι οι μάρκες, οι επιχειρήσεις, οι καλλιτέχνες μπορούν να δημιουργήσουν γκρουπ με τους σουπερ φαν τους

Μεθοδολογία BCR² – Πως θα γίνει το e-shop σας Κερδοφόρα Επιχείρηση

Ο CEO της GIM – Greek Internet Marketing μίλησε στο 6ο Συνέδριο e- Bussiness and Social Media World by Infocom στο Divani Caravel με θέμα τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό μίας επιχείρησης καθώς επίσης έγινε παρουσίαση των στοιχείων που σε μία Digital Marketing Στρατηγική, μπορούν να κάνουν μία επιχείρηση κερδοφόρο στο διαδίκτυο.