Μήνας: Φεβρουάριος 2017

7 +1 λέξεις για να τραβήξετε τα φώτα επάνω σας! Ή καλύτερα στο προϊόν σας/ υπηρεσίες σας.

Είναι μερικές λέξεις που ό,τι και να γίνει θα τραβήξουν την προσοχή του αναγνώστη ή του καταναλωτή. Τις λέμε power words! Και φυσικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις διαφημίσεις σας ή στα call to action σας!

Πώς να αποκτήσετε περισσότερους Followers στο Twitter

Όσοι εκτιμούν τη δυναμική που έχουν τα social media για την marketing στρατηγική της επιχείρησής τους, αναγνωρίζουν και την αξία του Twitter. Ο μεγάλος “αντίπαλος” του Facebook αποτελείται από μία τεράστια κοινότητα, μέλη της οποίας θα μπορούσαν να σας διαβάζουν, να σας αναπαράγουν, να ασχολούνται μαζί σας (engagement) και -γιατί όχι;- να γίνουν και πιστοί πελάτες σας.

Γνωρίζατε για το YouTube SEO;

Σίγουρα γνωρίζετε πως το YouΤube είναι η No2 μηχανή αναζήτησης, μετά φυσικά από τη Google. Οι επισκέπτες κάνουν αναζητήσεις στο YouΤube όχι μόνο για να ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική, αλλά και για ιδέες, παρουσιάσεις, συμβουλές, λύσεις, αξιολογήσεις, για πράγματα και δραστηριότητες που τους ενδιαφέρουν στην καθημερινότητα τους.

inbound marketing vs content marketing

Ο κόσμος του marketing είναι μπερδεμένος. Με τόσους καινούριους ορισμούς και τόσες καινούριες πρακτικές, τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι επιχειρήσεις, δικαίως, νιώθουν χαμένοι. Τελευταία η διαμάχη αφορά το inbound marketing σε σχέση με το content marketing.

8 εξαιρετικοί λόγοι για να κάνετε Redesign στην ιστοσελίδα σας

Η ιστοσελίδα σας αποτελεί τη “βιτρίνα” της επιχείρησής σας. Είναι η πρώτη εντύπωση που δίνετε στους επισκέπτες σας, σε αυτούς που θέλετε να γίνουν πελάτες σας. Επομένως ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας, η εμφάνισή της και η χρηστικότητά της είναι κάτι που δεν πρέπει να πάρετε αψήφιστα.

Email Marketing: Συμβουλές για πιασάρικο subject line (θέμα)

Θέλετε οι παραλήπτες του e-mail σας, να το ανοίξουν, να το διαβάσουν και να κάνουν click; Όλα ξεκινούν από το subject line, δηλαδή το θέμα του e-mail σας. Δείτε 10 συμβουλές για ακαταμάχητα θέματα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

4 cost effective τρόποι αύξησης της κίνησης σε ένα e-shop

Όσοι έχουν δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) ξέρουν πολύ καλά πως, σε αντίθεση με τα φυσικά καταστήματα τα οποία είναι ορατά στους πελάτες, απαιτείται σειρά ενεργειών ώστε οι δυνητικοί πελάτες να αρχίσουν να δημιουργούν ηλεκτρονικές «ουρές».

5 τρόποι να βελτιώσετε την καμπάνια σας στο Facebook

Συμπεριλάβετε στη σελίδα σας όσες πληροφορίες χρειάζεται ο χρήστης, μία σαφή επικεφαλίδα, ένα call to action (δηλαδή ένα κουμπί με ένα λεκτικό που παρακινεί το χρήστη να προβεί στην επόμενή του ενέργεια), testimonials, στοιχεία επικοινωνίας και ένα καλό εικαστικό.

Πώς να δημιουργήσετε Dashboards στα Google Analytics

Σε κάθε λογαριασμό Google Analytics υπάρχει ένα προεπιλεγμένο Dashboard που σας βοηθά να δείτε σύντομα κάποια στοιχεία για το site σας. Η πραγματική χρησιμότητα των Dashboards όμως βρίσκεται στο ότι μπορείτε να δημιουργήσετε και να τα προσαρμόσετε όπως σας βολεύει έτσι ώστε με ένα κλικ να μπορείτε να δείτε γρήγορα ακριβώς τα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν και μόνο.

Push Notifications: Το κλειδί για το Engagement στα mobile apps

Πόσες από τις εφαρμογές που κατεβάζουμε χρησιμοποιούμε πραγματικά; Οι ιδιοκτήτες εφαρμογών κινητών δεν πρέπει να ξεχνούν ότι η δουλειά τους δεν σταματά μόλις ο χρήστης κατεβάσει την εφαρμογή. Το κλειδί στο να διατηρήσετε τους χρήστες ενεργούς είναι τα push notifications.

Digital Marketing: 11 συμβουλές για εικόνες που πουλάνε

Η επιλογή εικόνων είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά στη διαδικτυακή σας διαφήμιση. Ένα καλό εικαστικό μπορεί να μειώσει σημαντικά το κόστος της καμπάνιας σας και να αυξήσει το ποσοστό των χρηστών που θα κάνουν μία αγορά. Δείτε τους χρυσούς κανόνες για την επιλογή του του εικαστικού που θα χρησιμοποιήσετε.

Πώς να κάνετε Remarketing με τα Google Analytics

Οι περισσότεροι πλέον γνωρίζουν ότι το Remarketing αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για τις online πωλήσεις. Σας επιτρέπει να προβληθείτε σε άτομα που έχουν προηγουμένως επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να κάνουν μία αγορά.

8 τακτικές για να βελτιώσετε άμεσα το engagement στο Instagram

Με περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως στα social media, το Instagram, που βασίζεται στο να μοιράζεσαι φωτογραφίες με τους φίλους σου, έχει γρήγορα αναδειχθεί σε must για τις επιχειρήσεις.

8 tips για έναν επιτυχημένο διαγωνισμό στο Facebook

Το να τρέξετε έναν διαγωνισμό στο Facebook η στο Instagram αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του brand σας, να κερδίσετε νέους υποψήφιους πελάτες στα social media και να βελτιώσετε την αναγνωρισιμότητα του Brand σας, μεταξύ άλλων. Παρακάτω θα βρείτε ορισμένες εύκολες πρακτικές προκειμένου να τρέξετε έναν επιτυχημένο διαγωνισμό στα Social Media, που το κοινό σας θα λατρέψει.