Μήνας: Μάιος 2016

Copywriting: Πώς να μιλήσετε στο γυναικείο κοινό

Όσοι ασχολούνται με το copywriting γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να στέκεσαι μπροστά από μία άσπρη οθόνη, την οποία πρέπει να γεμίσεις με κείμενα για ιστοσελίδες, blogs, άρθρα, συνεντεύξεις, λεζάντες, social media αναρτήσεις, σενάρια για βίντεο, διαγωνισμούς, επικεφαλίδες και άλλα. Πόσο μάλλον όταν (όπως συνηθίζεται στο διαδίκτυο) το deadline είναι “χθες” στη χειρότερη και σε μία ώρα στην καλύτερη.

7 βήματα για να κατακτήσετε το Google Display Network

Εκτός από την παραδοσιακή διαφήμιση στο δίκτυο αναζήτησης, η Google δίνει επίσης στους διαφημιζόμενους τη δυνατότητα να τοποθετήσουν τις διαφημίσεις τους σε πολλά και διάφορα σημεία σε όλο το Διαδίκτυο. Αυτή η γκάμα δικτυακών τόπων, η οποία αποτελείται από blogs, ιστοσελίδες, ακόμα και το YouTube, αποκαλείται Δίκτυο Εμφάνισης της Google (Google Display Network).

Backlinks απο .gov και .edu Sites

Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν πόσο χρήσιμα και ωφέλιμα είναι τα backlinks από Sites με κατάληξη .gov και .edu. Τις περισσότερες φορές μπερδεύουν τη σπουδαιότητα τέτοιων backlinks με άλλα πχ .com ή .net. Το .com πιο συγκεκριμένα είναι το πιο διαδεδομένο, γι’ αυτό και το πιο σημαντικό. Λάθος! Το ποσοστό αξιοπιστίας ενός site δεν υπολογίζεται έτσι. Τα .gov και .edu είναι παραδοσιακά τα πιο αξιόπιστα domains που τοποθετούνται υψηλά στη λίστα των μηχανών αναζήτησης όπως η Google, η Bing και η Yahoo. Τα backlinks από αυτά τα domains μπορούν να ανεβάσουν το site σας σε άλλο επίπεδο.

H δύναμη του Google Maps + Business Place για την επιχείρηση σας

Χάρη στο Internet marketing και την πρόοδο της τεχνολογίας είναι εύκολο πλέον να φτάσετε την επιχείρησή σας παντού. Η πιο εύκολη διαφήμιση πλέον είναι διαδικτυακή. Παλιότερα, αναζητούσαμε με δυσκολία ένα κατάστημα γυρίζοντας γύρω γύρω στο δρόμο και ψάχνοντας το, ρωτώντας όποιον περαστικό. Μέχρι που στο τέλος μπαίναμε σε όποιο άλλο βρίσκαμε μπροστά μας.

Networking. Πως θα διαφημίσετε την επιχείρησή σας διαδικτυακά

H τεχνολογία έχει προοδέψει. Μπορείτε να διαφημίσετε την επιχείρηση σας παντού. Google Places, Blogs και μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν τα ισχυρά όπλα του σήμερα για να φτάσετε την επιχείρηση σας ψηλά. Μπορείτε με την δύναμη ενός πληκτρολογίου να φτάσετε πολύ μπροστά.

Γιατί είναι απαραίτητο να διατηρείτε Blog για το site σας

Το blog είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε επιχείρηση και συνδέεται άμεσα με το site. Ένα site έχει τις συνηθισμένες κατηγορίες: ποιοι είμαστε, ιστορικό, πελατολόγιο, υπηρεσίες και προϊόντα, πού θα μας βρείτε, πώς θα μας βρείτε κλπ. Και σταματάει εκεί.
Με τις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην αγορά, τις νέες καταναλωτικές συμπεριφορές, τους διαφορετικούς τρόπους που βρίσκει και αγοράζει κάποιος προϊόντα, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να διατηρεί μια επιχείρηση το δικό της blog.

Ποιότητα vs Ποσότητα στα Backlinks για SEO

Τα Backlinks, είναι τα Links που έχει το Site σας από άλλα Sites. Είναι σημαντικά μιας και αυξάνουν τη δύναμη του Site σας στα μάτια της Google, άρα μπορούν να κάνουν καλό στις οργανικές κατατάξεις του.
Η Google δεν μετράει μόνο την ποσότητα αλλά δίνει πάρα πολύ μεγάλη βαρύτητα και στην ποιότητα των Backlinks. Σε αυτό το βίντεο παρουσιάζουμε τη σημασία της ποιότητας στα Backlinks.

Basic Tips για το Pinterest marketing

To Pinterest είναι μια πλατφόρμα που μπορούμε να ανεβάσουμε φωτογραφίες σχετικές με το προϊόν ή την υπηρεσία που παρέχουμε. Χιλιάδες χρήστες καθημερινά χρησιμοποιούν το Pinterest για να βρουν προϊόντα ή υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν!
Θα σας αναφέρω μερικά tips για το πως να έχετε ενα σωστό προφίλ στο Pinterest και πως να κερδίσετε ffollowers, και likes για να αυξήσετε την οργανική επισκεψιμότητα.

Πως να κάνετε πιο Δημοφιλή τη Facebook Σελίδα σας

Τα τελευταία χρόνια το facebook έχει κυριαρχήσει στα social media και σχεδόν καθημερινά αποκτά νέους χρήστες.
Ας δούμε μερικά tips για το πως μπορείτε και να προωθηθείτε εύκολα και σωστά στο fb και να κερδίσετε οργανική επισκεψιμότητα.

Basic Tips για το Instagram Marketing

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερωθούν, επικοινωνήσουν η να ψυχαγωγηθούν.
Ένα από τα δημοφιλέστερα social media με εκατομμύρια χρήστες είναι το Instagram!
Τι είναι όμως το Instagram?

6 Λάθη στο Facebook Pages Marketing

6 πράγματα που πρέπει να σταματήσετε να κάνετε στο Facebook Marketing

Η διαχείριση της σελίδας μιας επιχείρησης στο Facebook δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει να γνωρίζεις τις διαρκείς εξελίξεις, να προσαρμόζεσαι στις νέες τάσεις και να μάθεις να κερδίζεις το ενδιαφέρον του κοινού σου. Δείτε τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνετε στο Facebook και πώς να τα αποφύγετε.

Τι είναι τα Hashtags και πως να τα χρησιμοποιείτε

Twitter, Facebook, Google+, Instagram, Vine, Pinterest: Σήμερα τα hashtags βρίσκονται παντού στα Social Media και όλοι γνωρίζουν τι είναι. Δεν γνωρίζουν όλοι όμως πώς να τα χρησιμοποιούν. Δείτε μερικές συμβουλές για να τα εκμεταλλευθείτε στρατηγικά ώστε να προωθήσετε την εταιρεία σας.

6 Συνηθισμένα λάθη στο Design μιας ιστοσελίδας

Το site σας αποτελεί την βιτρίνα της επιχείρησής σας και μέρος της marketing στρατηγικής σας ενώ σε πολλές περιπτώσεις είναι η πρώτη επαφή που έχει κάποιος με την εταιρεία σας. Προσπαθήστε λοιπόν να δημιουργήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις, αποφεύγοντας αυτά τα λάθη.

Εσείς κάνετε αυτά τα 4 Λάθη στο Google AdWords?

Όσοι ασχολούνται σήμερα με το marketing γνωρίζουν ότι τα Google Adwords αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο για να φέρουν κίνηση στις ιστοσελίδες τους. Αν κάποιος διαχειριστεί σωστά τα Google Adwords θα έχει μία καλή απόδοση της επένδυσής του. Αν τα διαχειριστεί λάθος, θα του κοστίσει περισσότερα από όσα θα του φέρει. Εμείς θα δούμε 4 λάθη που μπορεί να κάνετε στα AdWords και πώς να τα αποφύγετε.