Μήνας: Απρίλιος 2016

6 απλές SEO στρατηγικές για το blog σας

Το blogging αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για να προωθήσετε την επιχείρησή σας. Φέρνει επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, βοηθά στο να μετατρέψετε τους επισκέπτες σε πελάτες και αυξάνει το κύρος και την αξιοπιστία σας. Διαβάστε ορισμένες συμβουλές για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο blog σας και να το βελτιστοποιήσετε για τις μηχανές αναζήτησης.

9 λόγοι για τους οποίους αποτυγχάνει η email marketing στρατηγική σας

Κάποτε το email ήταν ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσεις πελάτες στο διαδίκτυο. Σήμερα οι χρήστες έχουν μάθει να βρίσκουν μόνο τα email που τους ενδιαφέρουν. Αυτό σε συνδυασμό με τα φίλτρα για spam και τον φάκελο με τα Promotions του Gmail δημιουργούν μεγάλες προκλήσεις για τους marketers.

11 λάθη που κάνουν οι μικρές επιχειρήσεις στα social media

Στις μέρες μας, δύσκολα θα βρεις μία επιχείρηση που δεν έχει κάποια παρουσία στο Facebook, το Twitter, το Instagram ή το LinkedIn. Το γεγονός όμως ότι όλοι χρησιμοποιούν τα social media δεν σημαίνει ότι το κάνουν και σωστά.

Τα 5 συστατικά μιας επιτυχημένης καμπάνιας στα social media

Ετοιμάζεστε να τρέξετε μία καμπάνια στα social media; Γνωρίστε τα 5 βασικά συστατικά μίας καλής καμπάνιας ώστε να έχετε τη μέγιστη δυνατή απήχηση και αποτελεσματικότητα με το μικρότερο δυνατό κόστος.

6 λάθη στο digital marketing που κάνουν οι startup επιχειρήσεις

Ανεξάρτητα από το τι είδους επιχείρηση έχετε, κάποια λάθη είναι αναπόφευκτα. Αλλά ιδιαίτερα οι νεοφυείς επιχειρήσεις έχουν να αντιμετωπίσουν ένα σορό προκλήσεις όσον αφορά στο digital marketing: περιορισμένο budget, μικρό δυναμικό και αυξημένη ανάγκη για brand awareness, δηλαδή αύξηση της αναγνωρισιμότητας.

10 Τρόποι να αποφύγετε την εγκατάλειψη του καλαθιού στο e-shop σας

Δυστυχώς ή ευτυχώς, οι ηλεκτρονικές αγορές έχουν ορισμένες βασικές διαφορές με τις πραγματικές αγορές. Μία από αυτές είναι το πόσο εύκολα εγκαταλείπει ένας πελάτης το καλάθι αγορών του. Για παράδειγμα φανταστείτε ότι μπαίνετε σε ένα supermarket και αρχίζετε να γεμίζετε το καρότσι σας με προϊόντα. Στον επόμενο διάδρομο σας αποσπά την προσοχή μία μαϊμού που ταΐζει ένα γατάκι και σταματάτε για να το χαζέψετε και τελικά φεύγετε από το κατάστημα χωρίς να ολοκληρώσετε τις αγορές σας.