Μήνας: Αύγουστος 2015

Google Analytics: Πώς να απαλλαγείτε από το referral spam

Ίσως να έχετε παρατηρήσει στα Google Analytics κάποιες πηγές επισκεψιμότητας που δεν φαίνεται να είναι πραγματικές και αναρωτηθήκατε “αυτό τι στο καλό είναι;”. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για το λεγόμενο referrer ή referral spam το οποίο συμβαίνει όταν μία ιστοσελίδα λαμβάνει ψεύτικη επισκεψιμότητα από spam bots και αυτή η κίνηση καταγράφεται στα Google Analytics.

5 κανόνες για να μην χάνετε τον πελάτη στο Checkout

Στο κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, δεν βρίσκεις εύκολα επαγγελματίες που να έχουν μείνει ικανοποιημένοι με το ποσοστό των επισκεπτών οι οποίοι πράγματι θα εκτελέσουν τελικά μια παραγγελία.

Τι είναι το robots.txt;

Το robots.txt μας βοηθάει σημαντικά στο SEO και αυτό γιατί μέσα στο συγκεκριμένο αρχείο μπορούμε μόνοι μας να ορίσουμε τι θέλουμεκαι κατ’επέκταση τι μας συμφέρει να επιτρέπουμε να διαβάζουν οι μηχανές αναζήτησης.

Email marketing: 17 απλοί τρόποι για να αυξήσετε τις εγγραφές στα newsletter σας

To email marketing εξακολουθεί να αποτελεί μία πολύ δημοφιλή, αποτελεσματική και φθηνή μέθοδο digital marketing. Κι όσο κι αν πιο μοντέρνα μέσα όπως τα social media και το mobile marketing παίρνουν όλη την προσοχή, με μία content marketing προσέγγιση, το email μπορεί να αποτελέσει ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά σας. Γιατί; Γιατί μεταφέρει τη συζήτηση σε ένα πιο προσωπικό περιβάλλον – τα εισερχόμενα του χρήστη.

Συμβουλές για να δημιουργήσετε τις πιο αποδοτικές διαφημίσεις στο Facebook

Όποιο κι αν είναι το είδος της επιχείρησής σας, θα πρέπει ήδη να γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι από τους ενδεχόμενους πελάτες σας ανήκουν κατά πάσα πιθανότητα στην κοινότητα του Facebook, δεδομένου ότι περίπου 900 εκατομμύρια άνθρωποι το χρησιμοποιούν καθημερινά. Είτε το κοινό σας είναι φοιτητές Πανεπιστημίου είτε διευθύνοντες σύμβουλοι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το χρησιμοποιούν, εκ των οποίων αρκετοί σε καθημερινή βάση.

15 συνηθισμένα λάθη στο Design για eCommerce ιστοσελίδες

Οι ιστοσελίδες eCommerce σας δίνουν τη δυνατότητα να πουλάτε οτιδήποτε διαδικτυακά, οποιαδήποτε στιγμή και σε μία παγκόσμια αγορά. Μπορείτε να έχετε ένα site που αποτελείται απλώς από μία σελίδα και να πουλάτε λίγα προϊόντα ή ένα ιδιαίτερα σύνθετο site, πουλώντας χιλιάδες προϊόντα. Για να ξεχωρίσει κάποιος ανάμεσα στα εκατομμύρια e-shops που υπάρχουν στο διαδίκτυο θα πρέπει μεταξύ άλλων να έχει ένα καλό design.

17 SEO συμβουλές που μπορούν να διπλάσουν τις πωλήσεις του E-shop σας

Η οργανική θέση του e-shop σας στις μηχανές αναζήτησης είναι πολύ σημαντική. Διαβάστε τις κορυφαίες SEO συμβουλές για πρακτικές που μπορούν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και να διπλασιάσουν τις πωλήσεις σας.