Μήνας: Ιούνιος 2015

7 συμβουλές για να βελτιώσετε την αναζήτηση στο e-shop σας

Όλοι μας, λίγο πολύ, έχουμε ψάξει σε ένα e-shop για προϊόντα ακόμα και αν δεν προχωρήσουμε σε αγορά. Πόσο εύκολα όμως μπορούμε σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα να αναζητήσουμε ένα προϊόν με βάση κάποια κριτήρια; Στο άρθρο αυτό θα δούμε 7 συμβουλές για e-shop όσον αφορά τον τρόπο αναζήτησης προϊόντων.

Αρχικά επιλέγουμε μια κατηγορία από το μενού. Μια τέτοια κίνηση θα μας φέρει μπροστά σε μια πληθώρα προϊόντων. Πως θα βρούμε όμως τι ψάχνουμε; Η σημασία των φίλτρων στην αναζήτηση των προϊόντων παίζει σημαντικό ρόλο αφού είναι αυτά τα οποία καθορίζουν τα κριτήρια φιλτραρίσματος των προϊόντων. Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να προσέξουμε.

5 τρόποι για να βελτιώσουμε την φόρμα επικοινωνίας

Η φόρμα επικοινωνίας είναι το κυρίως μέσο επαφής του επισκέπτη με τον κάτοχο ενός ιστοχώρου. Αυτό αποτελεί πρόκληση αφού μια ελκυστική φόρμα επικοινωνίας θα κερδίσει τον επισκέπτη αυξάνοντας τις πιθανότητες επαφής. Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι αυτοί οι 5 τρόποι για να βελτιώσουμε την φόρμα επικοινωνίας στο site μας.

9 SEO συμβουλές για e-commerce ιστοσελίδες

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το να εμφανίζεστε ψηλότερα από τους ανταγωνιστές σας στις αναζητήσεις στο Google είναι must. Αν δεν εμφανίζονται τα προϊόντα σας στην κορυφή, τότε χάνετε impressions, clicks και πωλήσεις.

Είτε ξεκινάτε τώρα με τη δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας είτε βελτιώνετε μία ήδη υπάρχουσα, οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να… μπείτε γερά στο παιχνίδι.

7 αποτελεσματικοί τρόποι για να αυξήσετε τα likes της Facebook Σελίδας σας

Το να αυξήσετε τα Facebook Likes αποτελεί έναν στόχο που θα πρέπει να περιλαμβάνεται σχεδόν σε κάθε στρατηγική μιας επιχείρησης. Κάθε νέο like στη σελίδα σας δεν είναι απλώς ένας αριθμός που βελτιώνει τα στατιστικά σας. Υποδεικνύει έναν νέο δυνητικό πελάτη, ένα πραγματικό πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον προς την επιχείρησή σας και που έχει ανοίξει έναν δίαυλο επικοινωνίας μαζί σας.

Email marketing: Οδηγός και συμβουλές για αρχάριους

Το email marketing αποτελεί διαχρονικά μία από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους του διαδικτυακού marketing. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι εξακολουθεί να αποτελεί μία σχετικά φθηνή και αξιόπιστη λύση στο marketing, ότι τα αποτελέσματά του είναι μετρήσιμα και το κυριότερο, ότι το email είναι κάτι διαχρονικό που το χρησιμοποιούμε όλοι, αφού αποτελεί τη διαδικτυακή μας “ταυτότητα” …

Email marketing: Οδηγός και συμβουλές για αρχάριους Διαβάστε Περισσότερα »

Landing page optimization: Τα συστατικά για σελίδες που… πουλάνε

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα eshop και έχετε οργανώσει τα πάντα όσον αφορά στο marketing. Έχετε δημιουργήσει PPC καμπάνιες, οι σελίδες σας έχουν δημιουργηθεί με κριτήριο το SEO, οι διαφημίσεις σας στο Facebook πάνε περίφημα και έχετε αρκετή επισκεψιμότητα. Ωστόσο για κάποιο λόγο οι επισκέπτες σας δεν προβαίνουν σε μετατροπές…

12 πράγματα που δεν γνωρίζατε ότι μπορείτε να κάνετε με το Facebook Page σας

Θεωρείτε τον εαυτό σας εξπέρ όσον αφορά στη διαχείριση της Facebook σελίδας σας. Όσο «παλιά καραβάνα» όμως κι αν είστε, πάντα θα υπάρχουν κάποια μυστικά για να ανακαλύπτετε που θα κάνουν την παρουσία σας καλύτερη και πιο αποτελεσματική. Δείτε μερικά πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε ότι μπορείτε να κάνετε για τη σελίδα σας στο Facebook.

7 Παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος ανά conversion στις Facebooks ads

Το συγκεκριμένο άρθρο αφορά όσους από εσάς έχετε ξεκινήσει ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε διαφημιστική καμπάνια στο Facebook, με σκοπό να αποκτήσετε περισσότερες πωλήσεις. Δηλαδή, μιλάμε για καμπάνιας που έχουν κύριο στόχο τα conversions!

Πόσο κάνει ένα eshop? Αξίζει να επενδύσω?

Σίγουρα οι περισσότεροι απ’ όσους δραστηριοποιείστε στον χώρο του εμπορίου, έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας στο χώρο του Internet.
Επίσης, ένα σημαντικό ποσοστό έχετε σκεφτεί να φτιάξετε από το μηδέν μια επιχείρηση, που θα παρέχει τις υπηρεσίες της ηλεκτρονικά.
Δεχόμαστε συχνά ερωτήσεις όπως «Πόσο κάνει ένα eshop?» ή «Θέλω να πουλάω τα προϊόντα μου στο Internet, αξίζει τον κόπο η επένδυση?»