Μήνας: Απρίλιος 2015

Conversion Rate Optimization: Μύθοι και αλήθειες

Το online shopping αποτελεί σήμερα κάτι περισσότερο από έναν βολικό τρόπο να ψωνίσει κανείς ενώ κάθεται στον καναπέ του. Το ecommerce έχει ωριμάσει και οι marketers θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψιν και να αντιληφθούν πως όλες οι αποφάσεις που θα πάρουν αναφορικά με το διαδικτυακό τους κατάστημα (από τη φωτογραφία που θα χρησιμοποιήσουν μέχρι τα χρώματα που θα επιλέξουν) επηρεάζουν το ποσοστό των επισκεπτών που θα προβούν σε κάποια αγορά. Ό,τι κι αν είναι αυτό που πουλάτε, λοιπόν, το conversion rate είναι κάτι που αναμφίβολα σας ενδιαφέρει.

Google AdWords: Δυναμικές Διαφημίσεις & Προσαρμογή των διαφημίσεών σας σε πραγματικό χρόνο!

Πόσες φορές έχετε καθίσει μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή σας, κοιτάζοντας μια το site σας και μια το προϊόν σας προσπαθώντας να γράψετε μια έξυπνη διαφήμιση, η οποία θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, θα τραβήξει το ενδιαφέρον του καταναλωτή και θα κλικάρει τη δική σας διαφήμιση; Πολλές;

Τι είναι η διαφήμιση Google Ads/AdWords?

Το Google Ads (οι διαφημίσεις της Google) είναι ένα «μέσο» για να προσεγγίσετε νέους πελάτες και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Η ειδοποιός διαφορά με τις παραδοσιακές ή ακόμα και ξεπερασμένες(;) διαφημίσεις πλέον (τηλεόραση, ραδιόφωνο, περιοδικά) είναι πως οι διαφημίσεις της Google είναι στοχευμένες, εμφανίζονται δηλαδή όταν κάποιος χρήστης ψάχνει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που μπορεί να είναι η δική σας. Έτσι εσείς χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στην διαφήμισή σας.

Οι τάσεις στο digital marketing που θα επηρεάσουν τη στρατηγική σας για το 2015

Οι εξελίξεις στο digital marketing είναι διαρκείς χάρη στις νέες τεχνολογίες και παράλληλα φέρνουν πρωτοφανή αποτελέσματα για τις εταιρείες. Διαβάστε τις τελευταίες τάσεις που θα επηρεάσουν τη στρατηγική σας για το έτος που διανύουμε.