Μήνας: Μάρτιος 2015

6 Τάσεις στο Content Marketing το 2015

Το Content Marketing έχει να κάνει με την έρευνα αγοράς, τη δημιουργία περιεχομένου έτσι ώστε να είναι ελκυστικό στον επισκέπτη, την προώθηση του, τη μέτρηση της επιτυχίας και όχι μόνο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όταν αναφερόμαστε στο περιεχόμενο, αυτό μπορεί να υπάρχει σε διάφορες μορφές όπως βίντεο, εικόνα, ebook κλπ. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε 6 τάσεις για το Content Marketing το 2015.

Content Marketing: Ιδέες για έξυπνο δυνατό περιεχόμενο

Οι έξυπνοι marketers έχουν αντιληφθεί ότι το παραδοσιακό marketing γίνεται σε ορισμένες περιπτώσεις όλο και λιγότερο αποτελεσματικό και ότι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να διαφημίσουν οι επιχειρήσεις τα προϊόντα τους. Ένας από αυτούς είναι και το content marketing.

13 τρόποι για ένα Social Media Optimized Website

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε 13 τρόπους για να κάνουμε το site μας φιλικό στα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί χρειάζεται αυτό; Όλοι μας, λίγο πολύ, γνωρίζουμε κάποια κοινωνικά δίκτυα όπως είναι το Facebook. Ένα βελτιστοποιημένο site προς τα κοινωνικά δίκτυα χτίζει σταδιακά την φήμη μας, αυξάνει την επισκεψιμότητα και βελτιώνει τη σχέση μας με το Κοινό. Ας δούμε λοιπόν τους τρόπους αυτούς…

Οδηγός και συμβουλές για επιτυχημένο App Store Optimization (ASO)

Το App Store Optimization αποτελεί βασικό στοιχείο για την επιτυχία του mobile marketing. Κι ενώ η διαφήμιση της εφαρμογής μέσω website θα εξηγήσει στους χρήστες αλλά και σε ενδεχόμενους πελάτες περί τίνος πρόκειται, το να εμφανίζεται το app σας υψηλά στις αναζητήσεις στο app store είναι κάτι που θα οδηγήσει σε περισσότερα downloads.

8 Μυστικά για να Αξιοποιήσετε το Βίντεο για Content Marketing

Content Marketing. Τι είναι πάλι αυτό; Internet marketing, Digital Marketing, Online Marketing, e-Marketing (όλα ίδια είναι), Inbound Marketing και τώρα Content Marketing! Πριν προχωρήσουμε στο να σας αποκαλύψω τα 8 μυστικά για ένα επιτυχημένο Βίντεο για Content Marketing σκοπούς είναι σημαντικό να δούμε μαζί κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για το Content Marketing…