Μήνας: Απρίλιος 2014

6 tips για να μετρήσετε το ROI των online διαφημίσεων στις offline πωλήσεις

Εάν διαφημίζεστε online, με οποιοδήποτε μέσο, σίγουρα έχετε αναρωτηθεί πως μπορείτε να μετρήσετε τις offline πωλήσεις σας, που ήρθαν μέσω τηλεφώνου, από επίσκεψη στο φυσικό σας κατάστημα ή κατόπιν μιας συνάντησης. Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο να υπολογιστεί αυτό το ROI.

Τα 7 στάδια αλληλεπίδρασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η αλληλεπίδραση των χρηστών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Τwitter είναι αυτό που θα κάθε επιχείρηση αναζητά. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απο μία επιχείρηση που έχει σελίδες στα Social Media να μιλά μόνη της! Να ανεβάζει φωτογραφίες, να κάνει posts, ερωτήσεις και να μην υπάρχει κανείς να απαντήσει, να κάνει ένα comment ή έστω ένα tweet ή like!

8 tips για να χρησιμοποιήσετε σωστά το Linkedin

To Linkedin είναι ένα πολύ ισχυρό μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέσα απο το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε χρήσιμες συνδέσεις με επιχειρήσεις και με επαγγελματίες του κλάδου στον οποίο εργάζεστε ή θα θέλατε να εργαστείτε. Είναι όμως γεγονός οτι και οι πλέον ενεργοί χρήστες δεν γνωρίζουν μερικούς απλούς τρόπους για να βελτιστοποιήσουν τον τρόπο που χρησιμοποιούν το LinkedIn.