Μήνας: Απρίλιος 2009

Joint Ventures – Τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων (Μέρος 7ο)

Μέσα από τη συνεργασια μπορούν να επιτευχθούν οι υψηλότεροι στόχοι. Ας δούμε πως από μια μορφή συνεργασίας που ονομάζεται JV (joint venture) μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και την κερδοφορία του δικτυακού σας τόπου.

Ανταλλαγή υπερσυνδέσμων – Τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων (Μέρος 3ο)

Ας δούμε μια τρίτη μέθοδο προώθησης για το δικτυακό σας τόπο. Η μέθοδος αυτή απαιτεί υπομονή αλλά σε βάθος χρόνου θα βοηθήσει το δικτυακό σας τόπο να ανέβει στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και να αποκτήσει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Φόρουμ – Τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων (Μέρος 2ο)

Στο προηγούμενο μέρος είδαμε ότι δεν ωφελεί η καταχώρηση σε μεγάλες μηχανές αναζήτησης αλλά αντιθέτως ωφελεί η καταχώρηση σε δημοφιλείς καταλόγους. Στο μέρος αυτό θα δούμε άλλες αποτελεσματικές τεχνικές προώθησης…

Καταχωρήσεις σε Καταλόγους – Τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων

Για μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσια δεν είναι αρκετό ένα όμορφο website ή ένα πολύ καλό προϊόν. Χρείαζεται μια ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετιν για την προώθηση του δικτυακού σας τόπου. Ας δούμε μερικές τεχνικές internet marketing που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε…

Πως να γράψετε αποτελεσματικό κείμενο για το δικτυακό σας τόπο

Αν και η εμφάνιση ενός δικτυακού τόπου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το περιεχόμενο είναι τουλάχιστον το ίδιο σημαντικό. Το κείμενο είναι αυτό που πείθει τον επισκέπτη να πραγματοποιήσει μια ενέργεια, όπως αγορά, συνδρομή σε Newsletter ή επίσκεψη σε ένα κατάστημα.

SEO – Βασικά Στοιχεία Site και E-Shop που θέλουν προσοχή

Η επιλογή των σωστών φράσεων-κλειδιών (keywords) για κάθε σελίδα του ιστοχώρου σας είναι το πρώτο βήμα για τις υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης. Εντούτοις, είναι μόνο το πρώτο βήμα. Ας δούμε ποια στοιχεία της ιστοσελίδας παίζουν ρόλο για το SEO, δηλαδή για τη βελτιστοποίηση της για τις μηχανές αναζήτησης.

Βασικά στοιχεία ενός επαγγελματικού δικτυακού τόπου

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία που ξεχωρίζουν ένα επαγγελματικό δικτυακό τόπο; Το Διαδίκτυο προσφέρει άφθονες δυνατότητες για την κατασκευή ιστοσελίδων εύκολα και γρήγορα. Δυστυχώς ακριβώς αυτή η ευκολία είναι και ο λόγος που βλέπουμε καθημερινά να ξεφυτρώνουν χιλιάδες καινούριοι απατεώνες (scam artists)

Μυστικά για μια καλή επικεφαλίδα

Η επικεφαλίδα είναι το σημαντικότερο κομμάτι ενός κειμένου. Η δημιουργία μιας καλής επικεφαλίδας είναι κατά ένα κομμάτι τέχνη και κατά ένα άλλο κομμάτι επιστήμη. Όσον αφορά το κομμάτι της επιστήμης υπάρχουν κάποιες φόρμουλες για μια επιτυχημένη επικεφαλίδα.