• Αρχική

GIM Agency

Στόχος μας είναι μέσα από το Digital Marketing και τη Συμβουλευτική καθοδήγηση να οδηγήσουμε την επιχείρησή σας στην κορυφή!

  • Εάν αναζητάτε μια σωστή ολοκληρωμένη λύση για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας
  • Εάν θέλετε να αποφύγετε άσκοπους πειραματισμούς
  • Εάν ψάχνετε στο Συνεργάτη σας τη γνώση, τη στρατηγική σκέψη και την ολοκληρωμένη αντίληψη στο Business
  • Εάν πιστεύετε πως η ολοκληρωμένη λύση εμπεριέχει την Έρευνα, τη Συμβουλευτική και την άρτια Υλοποίηση

τότε χαιρόμαστε που βρίσκεστε εδώ, και θα χαρούμε ακόμα περισσότερο να συζητήσουμε ζωντανά.Level Up Your Business

Η GIM είναι η Διαφημιστική που επιλέγουν επιχειρήσεις που θέλουν σίγουρη ανάπτυξη χωρίς άσκοπους πειραματισμούς. Συνδυάζει το Business know-How, το Marketing, και τη Συμβουλευτική καθοδήγηση για να προσφέρει μια σωστή ολοκληρωμένη λύση.

Απευθύνεται στον επιχειρηματία που έχει βαρεθεί τη στασιμότητα και τα ανεπιτυχή πειράματα, και θέλει σίγουρη ανάπτυξη της επιχείρησής του μέσω αποτελεσματικού Marketing και συμβουλευτικής καθοδήγησης από ειδικούς που μπορεί να εμπιστεύεται. Επιχειρηματίες που έχουν την επιθυμία να κάνουν έξυπνη επένδυση που θα αποδώσει.

Οι πελάτες μας επωφελούνται από την ενίσχυση πωλήσεων τους και το Level Up της επιχείρησης τους συνολικά,  χάρη στην αναβάθμιση του Mindset του και τη δομημένη αποτελεσματική προσέγγιση της GIM.

Ο πελάτης κερδίζει κάτι παραπάνω από ένα αξιόπιστο συνεργάτη. Κερδίζει μια ομάδα από έμπειρους ειδικούς που του φέρουν μετρήσιμα αποτελέσματα με ασφάλεια, τον καθοδηγούν και τον συμβουλεύουν και βλέπουν το Project ως δικό τους.

Ο λόγος που μας εμπιστεύονται οι Πελάτες, είναι πως από το 2009 η GIM έχει αποκτήσει ένα μεγάλο track-record επιτυχιών από πολλαπλούς κλάδους B2C & B2B, σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Μας εμπιστεύονται πάνω από 100 επιχειρήσεις οι οποίοι επωφελούνται από την ενδυνάμωση του Brand και των πωλήσεων τους. Η ομάδα της GIM έχει γράψει πλήθος βιβλίων για το Marketing, και έχει δημιουργήσει Video και Σεμινάρια που έχουν ανοίξει νέους δρόμους για το Marketing στην Ελλάδα.

Είναι άξιο αναφοράς ότι η GIM έχει κερδίσει πολλαπλά Perfomance Awards, και τη διπλή διάκριση Google Premier Partner και Facebook Preferred Partner. Διαθέτει μια οργανωμένη ομάδα 25+ ατόμων ικανών να σας οδήγήσουν στο Level Up.

Ιδρυτής της GIM Agency είναι ο γνωστός Marketing Strategist Κάρολος Τσιλιγκιριάν, ο οποίος το 2009 αποφάσισε να κάνει γνωστή την τέχνη και επιστήμη του Digital Marketing στην Ελλάδα. Στα πλαίσια αυτά δημιούργησε και το βιβλίο «Μέθοδοι Προώθησης Ιστοσελίδων» που δίνει δωρεάν μέσα από το εταιρικό site της GIM καθώς και το δεύτερο βιβλίο «Μυστικά των Επιτυχημένων Eshops».

Θέλετε να γίνετε το επόμενο επιτυχημένο Case Study; Κλείστε ραντεβού

Real People Creating Real Successes

Γνωρίστε την ομάδα μας

Κάρολος Τσιλιγκιριάν

Founder & CEO

Rozy

Ρόζυ Τσιλιγκιριάν

Support & Accounting

Βασιλική Μεγρέμη

Performance Marketing

Vicky Tiakoudi

Βίκυ Τιακούδη

Performance Marketing

Άγγελος Τσιλιγκάνος

Head of SEO

Χριστίνα Πετρόγιαννη

Digital Designer

Alexianna Tsotsou

Αλεξιάννα Τσότσου

SEO Copywriter

Manos Tzerairis

Μανος Τζεζαΐρης

Creative Designer

Βασίλης Παπαγεωργίου

Performance Marketing

Ζωή Μαντζιώρη

Performance Marketing

Katsavoulia Vicky

Βίκυ Κατσαβουλιά

Performance Marketing

Κατερίνα Κάλλη

Performance Marketing

Ευτύχης Μπατιστάκης

Performance Marketing

Μαρία Σαρίκα

SEO Copywriting

Αναστασία Κοτοπούλου

Social Media

Ελεονώρα Ματσούκα

Social Media

Ιωάννα Ιωάννου

SEO

Κατερίνα Γκούσκου

Account Manager